Jarní prázdniny 2025 – termíny
28. března slavíme Den učitelů
Ryby - roční horoskop na rok 2025
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/ Ryby
Garnáti po italsku
Vložil:
Janninam
Porcí:
4
Doba přípravy:
20 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
4
Použité suroviny receptu Garnáti po italsku:
500 g garnátů (středně velkých vyloupaných) | 1 dcl bílého vína | 1 lžička bylinkové soli | 5 snítek čerstvé bazalky | 2 lžíce citronové šťávy | 4 stroužky česneku | 1 lžíce mleté sladké papriky | 60 ml olivového oleje | pepř
Postup přípravy receptu Garnáti po italsku:
Na mírném ohni ohřejeme olivový olej, přidáme najemno nasekaný česnek, pepř a sůl. Vložíme oloupané a opláchnuté garnáty, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sladkou paprikou. Osmahneme do růžova, podlejeme vínem a přidáme čerstvou nasekanou bazalku. Vaříme, dokud se garnáti lehce nezatočí (cca 5 min). Dochutíme solí, pepřem. Možné doozdobit lístky bazalky.
Podáváme s libovolnými těstovinami.
Fotky receptu Garnáti po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Garnáti po italsku
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Garnáti po italsku
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Pstruh po francouzském způsobu
Rybí ragú v hořčičné omáčce
Okoun s vanilkovou omáčkou
Rybí filé Tyhány
Maďarský pstruh
Nejrychlejší rybí koláč
Filé po aténsku
Plněné filé
Závitky z mořského jazyka
Jarní nákyp z tresky
Gratinovaný kapr se šunkovou směsí
Gratinovaný kapr se sýrovou směsí
Filé v sýru
Bramborové lívance s lososem
Filé s jogurtovým dresinkem s jablky
Lososové steaky s mátovou zálivkou
Žraločí závitky
Mušle na bílém víně s pálivými papričkami
Kousky marinované ryby s bramborovými lupínky
Pražmy na zelenině s kokosem
Aktuální soutěže
Soutěž o tašky toho nejlepšího masa od Drůbežářského závodu Klatovy.
Soutěž o české detektivky Šmírák a Oči za oko, chrup za zub.
Soutěž o paté konzervy pro kočky Marp Holistic Plus.
Komerční prezentace
Nechte se inspirovat - kuře s nádivkou
nebo z mletého kuřecího burgery, plněné papriky či karbanátky? Dobrou chuť
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!