Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.12. 2025
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr na paprice se špenátovými noky

fotka Kapr na paprice se špenátovými noky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kapr na paprice se špenátovými noky:

100 g filet z kapra  | 15 g cibule  | 20 ml Tatra light smetana  | 13 g solamyl  | 100 g mražený špenát  | 5 g olivový olej  | 4 vejce  | 20 g strouhanka  | 3 g česnek  | 30 g citrón  | špetka sůl, pepř, mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu Kapr na paprice se špenátovými noky:

Kapří filety zbavíme kůže a dlouhých kostí, osolíme pokapeme citrónem, obalíme v solamylu a zprudka orestujeme. Kapra vyjmeme a pak do zlatova orestujeme nakrájenou cibulku. Přidáme papriku, krátce orestujeme, zakápneme smetanou, kapra vrátíme zpět a dusíme dalších 5-10 min. Nakonec osolíme a opepříme. Špenát smícháme s vejcem, solamylem, česnekem, solí, pepřem a strouhankou v polohusté těsto, dvěma lžičkami tvoříme noky a vkládáme je do vroucí vody. Podáváme s kaprem a omáčkou, zdobíme citrónem.


Fotky receptu Kapr na paprice se špenátovými noky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr na paprice se špenátovými noky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !