Vložil: | Slunicko |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pangasius s pikantním přelivem:
150 g pangasius
| 120 g brambory
| 50 g kečup
| 25 ml bílé víno
| 2 g česnek
| špetka mletý pepř
| špetka sůl
| špetka koření na ryby
Postup přípravy receptu Pangasius s pikantním přelivem:
Rybu osolíme, okořeníme a dáme upéct do trouby. Do hrnečku dáme kečup, víno prolisovaný česnek, pepř a za stálého míchání provaříme.
Příloha vařené brambory.
Fotky receptu Pangasius s pikantním přelivem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!