Vložil: | Slunicko |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Tuňák na sicilský způsob:
100 g tuňák
| 1 stroužek česnek
| 5 g olivový olej
| 30 ml suché bílé víno
| 20 g cibule
| 150 g rajčata
| 30 g špagety
| špetka drcený pepř, hrubá mořská sůl, máta peprná
Postup přípravy receptu Tuňák na sicilský způsob:
Tuňáka prošpikujeme sekaným česnekem a mátou, opepříme, osolíme a na olivovém oleji smažíme do zlatova, pak zalijeme vínem a necháme na ohni, dokud se víno téměř nevypaří. Vyndáme rybu, na zbytek šťávy dáme nakrájenou cibuli, kousek česneku, rozmačkaná rajčata a necháme přejít varem. Ručním mixérem vše rozmixujeme, přidáme rybu a pod pokličkou maso dopečeme. Podáváme se špagetami.
Fotky receptu Tuňák na sicilský způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!