30-40 dkg bílé (nebo vinné) klobásy
| 2 středně velké cibule
| dle potřeby: máslo (hera)
| dle chuti: kostka šťávy k vepřovému masu
Postup přípravy receptu Rychlá klobásová mňamka:
Do vroucí vody nainstalujeme kuličky z bílé klobásy, které vytvoříme vytlačováním malých částí ze střívek. Složité? Prostě ze střívek vytlačte ven malé kuličky a naházejte do vroucí vody. Zatímco se vaří, nakrájejte cibule, do hrnce dejte rozpálit heru nebo máslo a cibule nechte zesklovatět. Přidejte dvě kostky šťávy k vepřovému masu (maggi) a nechte dusit. Děrovanou naběračkou Vyjměte povařené kuličky a vhoďte k cibulce a šťávě. Nechte dál společně dusit.
Fotky receptu Rychlá klobásová mňamka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!