Postup přípravy receptu Rychlé buřty na pivu:
Do pekáčku či na hlubokou pánev nalijeme tmavé pivo a kečup a pořádne rozmícháme. Přidáme na proužky nakrájenou cibuli, papriku a na půl překrojené špekáčky. Vložíme do trouby na vyšší stupeň a "pečeme" (na pánvi vaříme), dokud cibule a paprika nezměknou tak, jak to máte rádi. Špekáčky je možné také samostatně opéct a poté přidat do hotové omáčky. Pro výraznější chuť se může přidat prolisovaný česnek, sůl a pepř. Ale veřte, že i bez soli a pepře bude omáčka výrobná. Jako přílohu můžu vřele doporučit houskový, nejlépe domácí knedlík (omáčka je chuťově podobná rajské a knedlíky jsou k ní opravdu výborné) nebo chléb. Pokud se Vám omáčka bude zdát hořká, může se lehce přisladit.
Přeji dobrou chuť :-)