Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.06. 2025
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlý jahodový dort se šlehačkou

fotka Rychlý jahodový dort se šlehačkou
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rychlý jahodový dort se šlehačkou:

6 vajec  | 6 lžic krystalového cukru  | 1 lžička kypřícího prášku  | 6 lžic polohrubé mouky  | 500 ml šlehačkové smetany  | 500 g jahod  | 2 lžíce moučkového cukru  |  pikantní džem  |  nesolené pistácie  |  rum

Postup přípravy receptu Rychlý jahodový dort se šlehačkou:

Bílky vyšleháme, přidáme krystalový cukr a vyšleháme na tuhý sníh. Postupně zašleháme žloutky, vařečkou opatrně přimícháme prosátou mouku s kypřícím práškem. Vylijeme do vymazané a vysypané dortové formy a upečeme.
Vyklopíme a necháme vychladnout. Korpus překrojíme na 2 poloviny a pokapeme rumem. Spodní potřeme džemem, poklademe plátky jahod, potřeme vyšlehanou smetanou s moučkovým cukrem a přikryjeme druhým korpusem. Šlehačkou potřeme vrch i boky a ozdobíme jahodami a nasekanými pistáciemi.


Fotky receptu Rychlý jahodový dort se šlehačkou:

Rychlý jahodový dort se šlehačkou
Fotky vložil: Vlamape 
Hodnocení receptu Rychlý jahodový dort se šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !