Použité suroviny receptu Salám s žampióny v alobalu:
400 g měkkého salámu
| 2 větší cibule
| 200 g žampionů
| dle chuti: mletá paprika
| dle chuti: zelená petrželka
| dle chuti: kečup
| 4 díly alobalu
Postup přípravy receptu Salám s žampióny v alobalu:
Oloupaný salám nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka a očištěné žampiony na plátky. Osolíme, opaprikujeme a přidáme drobně rozsekanou petrželku a vše promícháme. Rozdělíme na porce a každou vložíme na pomazaný alobal a zabalíme. V horké troubě nebo pod rozehřátým grilem pečeme asi 20 minut. Hotový pokrm pokapeme kečupem a podáváme s brambory nebo chlebem a salátem.
Fotky receptu Salám s žampióny v alobalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!