Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.05. 2021
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Savarin

fotka Savarin
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Savarin:

500 G hladké mouky  | 30 g droždí  | 1/4 l mléka  | špetka soli  | 125 g másla  | 100 g práškového cukru  |  strouhaná kůra z 1 citronu  | 3 žloutky  | 1 vejce  |  tuk a strouhanka na formu  |  ovoce

Postup přípravy receptu Savarin:

Droždí rozdrobíme do mísy, rozmícháme s vlahým mlékem, přidáme mouku a sůl a vypracujeme těsto, které necháme vykynout. Do druhé mísy vložíme máslo a s cukrem je vymícháme do pěny. Přidáme citronovou kůru a postupně žloutky. Nakonec vmícháme celé vejce. Tuto hmotu vmícháme do již vykynutého těsta. Savarinovou formu (kruhovou formu s otvorem uprostřed) vymyžeme tukem, vysypeme strouhankou a naplníme těstem. Necháme 1/4 hodiny kynout a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Upečený moučník vyklopíme na větší tác a prázdný střed plníme dle chuti ovocem.


Fotky receptu Savarin:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Savarin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !