Postup přípravy receptu Sedm dní nakládaný bůček:
Kilo vepřového boku dáme vařit na dvě hodiny do vody (Pokud máte papiňák, stačí zhruba 45 minut). Do vody přidáme pět kousků bobkového listu, 5 kuliček pepře v celku, 12 stroužků česneku v celku a lžičku soli. Necháme vařit a mezitím si připravíme pastu na obalení masa. Vezmeme si misku (stačí menší). Do ní protlačíme 15 kousků česneku, na to nasypeme lžičku kari koření, lžičku papriky mleté, lžičku pepře, lžičku soly, lžičku chilli koření, lžičku grilovacího koření, na to lžičku tobasca a worcestr. To vše dohormady zamícháme. Vznikne nám pasta. Po uvaření masa si připravíme alobal, uvařené maso na něj položíme a ze všech stran dobře protřeme připravenou pastou. Pokud má maso v sobě kosti nebo křupky, odstraníme. Až je maso pečlivě ze všech stran promazáno, zabalíme celé do alobalu, necháme vychladnout a na 7 dní dáme uležet do lednice. Dobrou chuť.
Fotky receptu Sedm dní nakládaný bůček:
Fotky vložil: Natural,Bezinka,damami,sámo,vocjan