Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Segedínský gulášek

fotka Segedínský gulášek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Segedínský gulášek:

500 g krkovice bez kosti  | 1 ks cibule  |  červená paprika- sladká  |  pepř  |  sůl  | 1 sklenice sladkokyselé zelí  | 150 g sádlo

Postup přípravy receptu Segedínský gulášek:

Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, opepříme a posypeme paprikou. Maso orestujeme a pak podlijeme vodou, cca 1/4 l. Občas promícháme a dusíme do poloměkka, nakonec přidáme zelí ze sklenice a při občasném míchání maso necháme dodusit do měkka. Před dohotovením můžeme přilít ještě trochu vody. Jako přílohu podáváme domácí houskový knedlík.


Fotky receptu Segedínský gulášek:

Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Segedínský gulášek
Fotky vložil: Natural,katyakaty,zdenka69,zanedz,katkina,Vikitorie,MichelePrg 
Hodnocení receptu Segedínský gulášek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !