Vložil: | vendousek |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 40 |
|
|
Použité suroviny receptu Segedínský gulášek:
500 g krkovice bez kosti
| 1 ks cibule
| červená paprika- sladká
| pepř
| sůl
| 1 sklenice sladkokyselé zelí
| 150 g sádlo
Postup přípravy receptu Segedínský gulášek:
Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, opepříme a posypeme paprikou. Maso orestujeme a pak podlijeme vodou, cca 1/4 l. Občas promícháme a dusíme do poloměkka, nakonec přidáme zelí ze sklenice a při občasném míchání maso necháme dodusit do měkka. Před dohotovením můžeme přilít ještě trochu vody. Jako přílohu podáváme domácí houskový knedlík.
Fotky receptu Segedínský gulášek:
Fotky vložil: Natural,katyakaty,zdenka69,zanedz,katkina,Vikitorie,MichelePrg