![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 11. 2006 Škola vaření
Čtěte zajímavosti o tzv. zeleném koření – tedy bylinkách, které si jistě každá kuchařka ráda vypěstuje na své zahrádce nebo za oknem a které specificky doplňují chuť každého pokrmu a zároveň jej zdobí. …více»
|
![]() |
17. 11. 2006 Škola vaření
Koření je známé odedávna, na koření zbohatly tisíce lidí, jedno koření bylo doménou bohatých, jiné zase používali jen chudí, kvůli koření se vedly války, koření zkrátka bylo a je dobrým prodejním artiklem. Aby také ne, dovedete si dnes představit pečené kuře bez grilovací směsi nebo guláš bez papriky? …více»
|
![]() |
9. 11. 2006 Škola vaření
Kaki je velice bohaté na uhlohydráty a bílkoviny, z vitaminů jsou to A, C a E. Dále je kaki dobrým zdrojem draslíku a fosforu a také esenciálních aminokyselin. Cení se také jeho projímavý účinek. …více»
|