Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seznamte se, tohle jsou ty nejlepší ryby na gril

Seznamte se, tohle jsou ty nejlepší ryby na gril
17. 06. 2021 Škola vaření
Sezona grilování je v plném proudu. Vůně pečeného masa se line ze zahrádek, balkónů či teras. Hostitelé se předhánějí, čím své hosty překvapí. Už dávno nejde jen o steaky a klobásy. Stále častěji se  …více»

O kvasu od A do Z: jak se připravuje, jaké má benefity a jak s ním pracovat

O kvasu od A do Z: jak se připravuje, jaké má benefity a jak s ním pracovat
16. 06. 2021 Škola vaření
Nadýchané housky, tradiční vánočky a mazance, koláče ani žitný chléb s křupavou kůrkou by neexistovaly bez poctivého kvásku. Jeho historie sahá tisíce let před počátek našeho letopočtu. Přestože se …více»

10 tipů, jak ušetřit čas v kuchyni

10 tipů, jak ušetřit čas v kuchyni
19. 05. 2021 Škola vaření
Snídaně pro děti, obědy pro manžela, večeře pro vás všechny… Taky máte občas pocit, že trávíte v kuchyni celé hodiny? Naučte se vaření zrychlit a usnadnit, aniž byste svou rodinu připravila o chutné …více»

Káva: sto lidí, sto chutí. Způsobů správné přípravy je však jen pár

Káva: sto lidí, sto chutí. Způsobů správné přípravy je však jen pár
12. 05. 2021 Škola vaření
Každému chutná jiná káva. A to je dobře, vždyť každý jsme jiný. Naštěstí je i výběr káv pestrý a na správný způsob přípravy toho není potřeba moc. Stačí kvalitní káva, rozemletá na vhodnou hrubost …více»

Jak na přípravu jehněčího masa?

Jak na přípravu jehněčího masa?
27. 04. 2021 Škola vaření
Chystáte-li se nějakou oslavu a chcete svou rodinu pohostit nějakou specialitou, sáhněte po jehněčím. Mladé maso by totiž nemělo chybět na žádné slavnostní tabuli. Nemusíte se obávat typické  …více»
 

Mýty o pravé čokoládě, které nám kazí prožitek z její lahodné chuti

Mýty o pravé čokoládě, které nám kazí prožitek  z její lahodné chuti
20. 04. 2021 Škola vaření
Čím víc kakaa, tím lépe, palmový olej škodí, bílá čokoláda není čokoláda – výčet zažitých nesmyslů o staletí oblíbené pochoutce nemá podle odborníků konce. Mýty kvalitní čokoládě nejen poškozují …více»

Jak skladovat potraviny, a ještě při tom snížit množství odpadu?

Jak skladovat potraviny, a ještě při tom snížit množství odpadu?
7. 04. 2021 Škola vaření
Věděli jste, že na jednoho Čecha připadá zhruba 550 kg vyhozených obalů a dalšího odpadu z domácnosti za rok? Jedním ze způsobů, jak alespoň částečně zredukovat takové množství, je pořizovat co  …více»

Ovládněte umění dokonalého krému na cupcaky

Ovládněte umění dokonalého krému na cupcaky
2. 04. 2021 Škola vaření
Nadýchané těsto a jemný, akorát sladký, perfektně vyšlehaný a ochucený krém – spojení, jenž tvoří cupcake snů. Přestože propracovat se k uspokojivému výsledku kolikrát stojí hned několik pokusů, není …více»

Nejlepší velikonoční beránek? Rady od profesionální valašské cukrářky

Nejlepší velikonoční beránek? Rady od profesionální valašské cukrářky
29. 03. 2021 Škola vaření
Recepty na tradiční moučníky patří k rodinnému zlatu. Pokud se vám doma návod, jak upéct toho nejchutnějšího velikonočního beránka, nedochoval, vyzkoušejte recept od Pavly Stoklasové, profesionální  …více»

Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma

Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
16. 03. 2021 Škola vaření
Pokud jste stejně jako my fanoušci nejen super jídla ale také skvělých pořadů o něm, určitě už znáte nepřehlédnutelného profíka Marka Pavalu. Je to talentovaný a charismatický kuchařský mág, který …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !