Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.04. 2025
Dnes má svátek Erika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jídlo u ledu: Jak správně mrazit a co do mrazničky nepatří

Jídlo u ledu: Jak správně mrazit a co do mrazničky nepatří
14. 07. 2021 Škola vaření
Od dob, kdy se potraviny uchovávaly ve vrstvě soli, aby vydržely, už nějaký čas uplynul. Dnes nechybí v žádné domácnosti mraznička, která nám umí vytrhnout trn z paty, když dojdou čerstvé potraviny …více»

Není salát jako salát

Není salát jako salát
13. 07. 2021 Škola vaření
V létě tak nějak přirozeně zařazujeme do našeho jídelníčku lehčí jídla. Místo teplé večeře si raději dáme salát a občas je třeba i zeleninový pokrm něčím oživit. Skvělou alternativou k jednoduchým  …více»

Vyberte ten správný olej na smažení i do salátů

Vyberte ten správný olej na smažení i do salátů
13. 07. 2021 Škola vaření
Vyznat se v široké nabídce olejů na trhu není vůbec jednoduché. Nevhodně zvolený olej přitom nemá vliv jen na chuť výsledného pokrmu, ale může ovlivnit naše zdraví, a to jak pozitivně, tak i negativně …více»

Rýžová mouka nepatří jen do asijské kuchyně

Rýžová mouka nepatří jen do asijské kuchyně
8. 07. 2021 Škola vaření
Rýžovou mouku si řada lidí spojí s asijskými pokrmy. Její využití ale dávno přesahuje tradiční asijskou kuchyni a uplatníte ji velmi snadno i v té české. Do jídelníčku přinese zpestření, zajímavou  …více»

Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jak je využít v kuchyni

Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jak je využít v kuchyni
22. 06. 2021 Škola vaření
Máta, bazalka, petržel i pažitka – bez zelených bylinek si jen málokdo z nás dokáže představit jarní a letní recepty. Ať už připravujete polévku, maso na grilování či letní salát, určitě by ve vašem  …více»
 

Seznamte se, tohle jsou ty nejlepší ryby na gril

Seznamte se, tohle jsou ty nejlepší ryby na gril
17. 06. 2021 Škola vaření
Sezona grilování je v plném proudu. Vůně pečeného masa se line ze zahrádek, balkónů či teras. Hostitelé se předhánějí, čím své hosty překvapí. Už dávno nejde jen o steaky a klobásy. Stále častěji se  …více»

O kvasu od A do Z: jak se připravuje, jaké má benefity a jak s ním pracovat

O kvasu od A do Z: jak se připravuje, jaké má benefity a jak s ním pracovat
16. 06. 2021 Škola vaření
Nadýchané housky, tradiční vánočky a mazance, koláče ani žitný chléb s křupavou kůrkou by neexistovaly bez poctivého kvásku. Jeho historie sahá tisíce let před počátek našeho letopočtu. Přestože se …více»

10 tipů, jak ušetřit čas v kuchyni

10 tipů, jak ušetřit čas v kuchyni
19. 05. 2021 Škola vaření
Snídaně pro děti, obědy pro manžela, večeře pro vás všechny… Taky máte občas pocit, že trávíte v kuchyni celé hodiny? Naučte se vaření zrychlit a usnadnit, aniž byste svou rodinu připravila o chutné …více»

Káva: sto lidí, sto chutí. Způsobů správné přípravy je však jen pár

Káva: sto lidí, sto chutí. Způsobů správné přípravy je však jen pár
12. 05. 2021 Škola vaření
Každému chutná jiná káva. A to je dobře, vždyť každý jsme jiný. Naštěstí je i výběr káv pestrý a na správný způsob přípravy toho není potřeba moc. Stačí kvalitní káva, rozemletá na vhodnou hrubost …více»

Jak na přípravu jehněčího masa?

Jak na přípravu jehněčího masa?
27. 04. 2021 Škola vaření
Chystáte-li se nějakou oslavu a chcete svou rodinu pohostit nějakou specialitou, sáhněte po jehněčím. Mladé maso by totiž nemělo chybět na žádné slavnostní tabuli. Nemusíte se obávat typické  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !