Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.06. 2025
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kouřový bod hlavních typů olejů

Kouřový bod hlavních typů olejů
10. 02. 2022 Škola vaření
Při smažení potravin, se kterým byste to neměli přehánět, byste měli dodržovat určitá pravidla, díky nimž jsou pokrmy nejen chutnější, ale také méně škodlivé. Je sice pravda, že smažení není nejvhodně …více»

Ovládněte mistrovské uzení studeným kouřem: Plus recept na uzeného lososa

Ovládněte mistrovské uzení studeným kouřem: Plus recept na uzeného lososa
20. 01. 2022 Škola vaření
Zima dříve platila za hlavní a v podstatě jedinou sezónu uzení. Důvodem je fakt, že v zimě není problém udržet teplotu v udírně v rozmezí 15 až 30 °C, což je ideální limit pro pomalé uzení studeným  …více»

Podzimní kulinářské tipy na zahřátí

Podzimní kulinářské tipy na zahřátí
29. 10. 2021 Škola vaření
Podzim se už hlásí o slovo. Koruny stromů opět hrají všemi barvami a sychravé počasí dává najevo, že léto už je dávno pryč. Ale i tohle období je možné si zpříjemnit a zahřát se například s poctivým  …více»

Slepičí a pštrosí, bio či z podestýlky: Vyznáte se ve vejcích?

Slepičí a pštrosí, bio či z podestýlky: Vyznáte se ve vejcích?
21. 10. 2021 Škola vaření
Bez vajíček se v kuchyni obejde jen málokdo. Jen v loňském roce snědl podle údajů Českomoravské drůbežářské unie každý obyvatel ČR v průměru 263 vajec. I proto bychom měli věnovat pozornost tomu, j …více»

Od bramboráku po hranolky: Vyznáte se v bramborách?

Od bramboráku po hranolky: Vyznáte se v bramborách?
20. 10. 2021 Škola vaření
Brambory jsou pevným základem české kuchyně a nabízejí velmi široké možnosti využití a úprav – od příloh přes hlavní jídla až po moučníky. Není ovšem brambora jako brambora a úspěch v kuchyni se  …více»
 

Vynález smažáku měl dostat ženy od plotny do práce

Vynález smažáku měl dostat ženy od plotny do práce
18. 10. 2021 Škola vaření
Historie smaženého sýra je plná překvapení. Ještě v první polovině 20. století šlo o luxusní delikatesu podávanou v nejdražších restaurací. Stačilo však pár let a stala se z něj „lidovka“. Jeho  …více»

Sláva zdravým těstovinám: vyplatí se sáhnout po celozrnné variantě?

Sláva zdravým těstovinám: vyplatí se sáhnout po celozrnné variantě?
13. 10. 2021 Škola vaření
Hledáte způsob, jak zvýšit konzumaci celozrnných výrobků? Sáhněte po zdravých celozrnných těstovinách. V minulosti býval rozhodujícím faktorem při výběru těstovin především jejich tvar – kolínka …více»

Řepa, česnek, salát… čím jsou pro nás tak prospěšné? A jdou i na gril?

Řepa, česnek, salát… čím jsou pro nás tak prospěšné? A jdou i na gril?
30. 09. 2021 Škola vaření
Jaká zelenina chutná nejvíce Čechům? Podle průzkumu ČSÚ z roku 2019 rajčata. Následují cibule, melouny, salátové okurky, papriky a hlávkový salát. Na začátku 90. let jednoznačně dominovalo zelí …více»

5 praktických vychytávek, které vám ušetří čas v kuchyni

5 praktických vychytávek, které vám ušetří čas v kuchyni
22. 09. 2021 Škola vaření
I když se nám to nemusí líbit, v kuchyni trávíme velkou část svého života. Neplní pouze funkci místa, kde připravujeme jídlo, ale je často také pomyslným srdcem celé domácnosti. Většina z nás je …více»

Mýty a omyly o hovězím mase

Mýty a omyly o hovězím mase
14. 09. 2021 Škola vaření
Stejně jako v jiných oblastech i v gastronomii existuje řada mýtů, dogmat, omylů či polopravd. Pokud pak u konkrétních druhů potravin vstoupí do širšího povědomí, mohou ovlivnit jejich oblibu  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !