Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 14.06. 2025
Dnes má svátek Roland
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zařaďte patizon do svého jídelníčku, udělá parádu i zasytí

Zařaďte patizon do svého jídelníčku, udělá parádu i zasytí
18. 08. 2020 Škola vaření
Lehký letní oběd anebo nevšední a jednoduchá příloha, která v parných dnech osvěží i zasytí. Široký výběr zeleniny v prázdninových měsících přímo vybízí k přípravě salátů a jiných pochoutek, které  …více»

Jak správně používat oleje v kuchyni

Jak správně používat oleje v kuchyni
17. 08. 2020 Škola vaření
Sezamový, avokádový, dýňový, olivový, konopný, kokosový, slunečnicový nebo řepkový olej. V obchodech najdeme velký výběr různých druhů olejů, ve kterém není vždy snadné se zorientovat. Nesprávným  …více»

Kouzlete s ovocem, oslaďte si život pečeným čajem

Kouzlete s ovocem, oslaďte si život pečeným čajem
16. 08. 2020 Škola vaření
Skvěle chutná a potěší i jako pěkný dárek. Řeč je o pečeném čaji, který vás v chladných dnech zahřeje a v létě osvěží. Rybíz, jablka, hrušky, maliny i další lesní plody. Ingrediencím se meze nekladou, …více»

Ryba je perfektní surovina na léto. Víte, jak na ni?

Ryba je perfektní surovina na léto. Víte, jak na ni?
12. 08. 2020 Škola vaření
Dříve lidi jedli vše, co vypěstovali nebo ulovili. Jednou z nejdůležitějších potravin byla právě ryba. Výzkumy potvrzují, že všichni, kteří je pravidelně konzumují, vykazují lepší zdravotní stav než  …více»

4 kroky k dokonale rozpálenému grilu

4 kroky k dokonale rozpálenému grilu
4. 08. 2020 Škola vaření
Člověk by řekl, že když si dal záležet na výběru kvalitního grilu a má kontakt na vyhlášeného řezníka, nedá se při grilování už nic pokazit. Existuje ale ještě jedno tajemství, které dělí fajn …více»
 

Salát není jen o zelenině. Variací je bezpočet

Salát není jen o zelenině. Variací je bezpočet
31. 07. 2020 Škola vaření
Léto je v plném proudu a pro mnohé z nás i natěšené odlehčení jídelníčku v podobě obědových salátů. Kdo by si myslel, že saláty jsou pouze o zelenině a že se salátem nelze pořádně najíst, ten je vedle …více»

Párujte víno a sýr jako profesionál!

Párujte víno a sýr jako profesionál!
24. 07. 2020 Škola vaření
Láska k vínu je mnohdy podobná té k sýru. Vynikající sýr a kvalitní víno dokáže ocenit snad úplně každý. Jak ale chutě propojit v dokonalou harmonii? Máme pro vás několik tipů, kdy si dokonale …více»

Ryby, brambory a rajčata – skvělý letní a lehký oběd

Ryby, brambory a rajčata – skvělý letní a lehký oběd
21. 07. 2020 Škola vaření
Snídani sněz sám a o oběd se rozděl s přítelem, říká jedno české přísloví. Přestože je to myšleno s ohledem na velikost porce, možná jste se zamysleli, čím byste pohostili své blízké. Během teplých  …více»

Rady a tipy, jak na ryby v kuchyni

Rady a tipy, jak na ryby v kuchyni
20. 07. 2020 Škola vaření
Kdo není zvyklý jíst ryby odmalička, málokdy si k nim najde cestu. Proč? Jedním z možných důvodů je přirozený respekt z jejich zpracování. Tuto obavu často podporují i kulinární soutěže, kde bývá …více»

Změníme váš pohled na obiloviny

Změníme váš pohled na obiloviny
12. 07. 2020 Škola vaření
Obiloviny vzbuzují mezi odborníky i laickou veřejností četné vášně. Diskuse o jejich přínosu bývají dlouhé a většinou končí nejasným vítězstvím. Obecně je lze ale shrnout jednoduše, cerealie jsou …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !