Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 01.07. 2025
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

K čemu se dýně hodí a jaké mají benefity pro naše zdraví?

K čemu se dýně hodí a jaké mají benefity pro naše zdraví?
13. 09. 2021 Škola vaření
Jaké jsou nejoblíbenější druhy dýní, k čemu se hodí a jaké mají benefity pro naše zdraví? Dýně nejenom výborně chutnají, ale mají také blahodárné účinky na naše zdraví a regenerují a posilují  …více»

Fusilli, makaróny nebo lasagne: Vyznáte se v těstovinách?

Fusilli, makaróny nebo lasagne: Vyznáte se v těstovinách?
10. 09. 2021 Škola vaření
Zapékané, plněné, s omáčkou i bez, slané i sladké, pro milovníky masa i vegetariány, milované dětmi stejně jako dospělými. Bez těstovin rozličných druhů a chutí už by si většina z nás neuměla svůj …více»

Bílá mouka na ústupu, budoucnost patří těm celozrnným

Bílá mouka na ústupu, budoucnost patří těm celozrnným
9. 09. 2021 Škola vaření
Bílá pšeničná mouka patřila do jídelníčku našich předků po celé dekády, v novém tisíciletí se ale potýká s vlnou kritiky. Vyčítá se jí vysoký obsah jednoduchých sacharidů i lepku a nutriční  …více»

Plný košík hub. Ale co teď s nimi?

Plný košík hub. Ale co teď s nimi?
9. 09. 2021 Škola vaření
Snad ani nemůže být pochyb o tom, že Češi jsou národem houbařů. Každoročně se do našich lesů sjíždí tisíce lidí s vidinou košíku naplněného všemi druhy hub až po okraj. Vstávání za svítání, cesta …více»

Rychlé a zdravé svačiny, které dodají energii a zasytí

Rychlé a zdravé svačiny, které dodají energii a zasytí
6. 09. 2021 Škola vaření
Každá správná hospodyně se snaží pro své strávníky připravovat jídla nejen chutná, ale zároveň i vydatná a nutričně vyvážená. Proto není divu, že nápady na rychlé a zdravé svačiny dochází a dále už  …více»
 

Myslíte si, že vás brambory nemají čím překvapit?

Myslíte si, že vás brambory nemají čím překvapit?
5. 09. 2021 Škola vaření
Brambory, které se do Evropy dostaly z Jižní Ameriky díky španělským mořeplavcům, byly ve svých počátcích brány spíše jako kuriozita. Zatímco venkované k nim chovali nedůvěru a nevěděli, co z nich …více»

7 tipů pro zdravější a chutnější smoothie

7 tipů pro zdravější a chutnější smoothie
2. 09. 2021 Škola vaření
Přemýšlíte, jak dochutit své smoothie nebo jak zvýšit jeho nutriční hodnoty? Podívejte se na sedm tipů a 15 ingrediencí doporučovaných expertkou na výživu. Smoothie a koktejly většinou obsahují jako  …více»

Quinoa - matka zrn

Quinoa - matka zrn
30. 08. 2021 Škola vaření
Přestože se využívá stejně jako mnohé obiloviny, mezi pravé obiloviny nepatří. Quinoa, ať už černá, červená nebo bílá, náleží do skupiny pseudoobilovin. Je to stará kulturní plodina původem z pohoří  …více»

Lehká letní večeře s cizokrajným názvem Šakšuka

Lehká letní večeře s cizokrajným názvem Šakšuka
27. 08. 2021 Škola vaření
Léto je doba dozrávání zeleniny a vymýšlení jídel, v kterých bychom ji nejlépe zužitkovali. Jestli už máte letos dost tradičního leča, zkuste tentokrát pokrm zvaný šakšuka. Recept na tuto dobrotu …více»

Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte.

Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte.
22. 08. 2021 Škola vaření
Pokud nepatříte mezi profesionální kuchaře nebo zahradníky, pravděpodobně si z hlavy jen těžko vybavíte, jak vypadá pastinák, patizon nebo tuřín. Není divu. Ve většině českých domácností nebývají  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !