![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 07. 2022 Škola vaření
Těstoviny a kvalitní tuňák – sázka na jistotu pro všechny a za všech okolností! Patříte k milovníkům dobré gastronomie a neradi se odbýváte, i když není čas? Nebo naopak vyznáváte trend snadného …více»
|
![]() |
5. 07. 2022 Škola vaření
S létem si všichni spojí dovolenou, pláže, relax, zážitky, a to nejen cestovatelské, ale i ty gurmánské. Za vůní a chutí oblíbených středomořských specialit ale není potřeba cestovat tak daleko …více»
|
![]() |
30. 06. 2022 Škola vaření
Čas grilování je tu a s ním i dilema, co dát nad uhlíky. Vsaďte letos na ryby a uvidíte, že neprohloupíte. Nemáte doma nadšeného rybáře? Nevadí! V obchodech je nabídka pestrá a díky našim tipům vždy …více»
|
![]() |
27. 06. 2022 Škola vaření
Svačiny sice nepatří mezi hlavní jídla dne, ale jejich důležitost nepodceňujme – snižují riziko přejídání i konzumace méně vhodných potravin nebo nápojů, dodávají energii pro všechny činnosti …více»
|
![]() |
27. 04. 2022 Škola vaření
Patříte mezi kuchaře, kteří nechtějí přípravou jídla ztrácet více času, než je nutné, ale zároveň je pro vás důležité si na pokrmu pochutnat? Ideální surovinou pro vás tak bude zdravé a lehce stravite …více»
|
![]() |
2. 04. 2022 Škola vaření
Období medvědího česneku je opět tady! Využijte jarních týdnů, kdy je možné tuto vynikající bylinu volně nacházet a sbírat v lese, a vylepšete si svůj jídelníček. Krémová polévka s medvědím česnekem …více»
|
![]() |
22. 03. 2022 Škola vaření
Zapomeňte na chvíli na dušenou mrkev, kapustu i zelí a přivítejte ve své kuchyni první úrodu. Jaro už se hlásí a s ním i hit poslední sezóny – medvědí česnek. Přinášíme tipy, proč by vám v kuchyni …více»
|
![]() |
8. 03. 2022 Škola vaření
Kdepak, dnes nebude řeč o dámských ani pánských partiích, nýbrž o delikátních kouscích hovězího masa. V poslední době se dříve přehlížené druhy masa vracejí na talíře a my vám poradíme, jak na ně …více»
|
![]() |
28. 02. 2022 Škola vaření
Zrání je jedním ze základních pilířů kvality masa a jeho kulinářské přípravy. Není to přitom nic těžkého a můžete si to zkusit i doma. Jak na domácí zrání kvalitního hovězího? …více»
|
![]() |
15. 02. 2022 Škola vaření
Průměrná roční spotřeba ryb v EU je 22 kg. Jenže každý Čech jich sní pouze 5,7 kg. Máme tak co dohánět! Přitom jsou lehce stravitelné a plné zdraví prospěšných živin. Navíc existuje spousta skvělých …více»
|