Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lehká letní večeře s cizokrajným názvem Šakšuka

Lehká letní večeře s cizokrajným názvem Šakšuka
27. 08. 2021 Škola vaření
Léto je doba dozrávání zeleniny a vymýšlení jídel, v kterých bychom ji nejlépe zužitkovali. Jestli už máte letos dost tradičního leča, zkuste tentokrát pokrm zvaný šakšuka. Recept na tuto dobrotu …více»

Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte.

Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte.
22. 08. 2021 Škola vaření
Pokud nepatříte mezi profesionální kuchaře nebo zahradníky, pravděpodobně si z hlavy jen těžko vybavíte, jak vypadá pastinák, patizon nebo tuřín. Není divu. Ve většině českých domácností nebývají  …více»

Slaný koláč - ideální společník na piknik

Slaný koláč - ideální společník na piknik
20. 08. 2021 Škola vaření
Kdy jindy než v létě vyrazit do přírody a užít si jednou jídlo trochu jinak, na louce nebo v parku. Příprava jídla s sebou ale může být docela oříšek. Co všechno přichystat, abyste si pochutnali  …více»

4 málo známé zajímavosti o kešu

4 málo známé zajímavosti o kešu
18. 08. 2021 Škola vaření
Ačkoliv se o kešu smýšlí jako o ořechu, botanicky se jedná o jedlou nažku, což je suchý nepukavý plod. Ať budeme kešu nadále říkat tak, či onak, patří asi k nejoblíbenějším suchým plodům na svět …více»

Krok za krokem, abyste si užili kvalitní rybí grilovačku

Krok za krokem, abyste si užili kvalitní rybí grilovačku
9. 08. 2021 Škola vaření
Každé roční období je něčím specifické, a pro léto to jsou samozřejmě pořádné „grilovačky“. Tentokrát se zaměříme na maso, které je lehké, křehké, dietní, a přitom chutné – na ryby. Podle čeho poznáte …více»
 

Hovězího steaku na grilu se bát nemusíte!

Hovězího steaku na grilu se bát nemusíte!
5. 08. 2021 Škola vaření
Češi grilování milují a jsou schopni grilovat i v dešti, hlavně když to na rozpáleném kovu prská a syčí. Překvapivě však na českých grilech častěji najdeme kuřecí a vepřové maso. Králem každé  …více»

Přepuštěné máslo neboli Ghí podle Pavla Berkyho

Přepuštěné máslo neboli Ghí podle Pavla Berkyho
27. 07. 2021 Škola vaření
Určitě jste již slyšeli o přepuštěném másle neboli Ghí a jeho benefitech. Pavel Berky pro Vás shrnul ty nejzajímavější, jak si jej připravit doma a navíc pro Vás má i pár tipů co si s ním můžete  …více»

Divoký losos na grilu, aneb dva recepty, které musíte vyzkoušet

Divoký losos na grilu, aneb dva recepty, které musíte vyzkoušet
15. 07. 2021 Škola vaření
Je nejvyšší čas vytáhnout gril a nachystat pořádné pohoštění. Chcete-li letos překvapit své nejbližší, zkuste něco netradičního. Divoký losos gorbuša má výtečnou chuť a spolu s ním dokážete vykouzlit …více»

Jídlo u ledu: Jak správně mrazit a co do mrazničky nepatří

Jídlo u ledu: Jak správně mrazit a co do mrazničky nepatří
14. 07. 2021 Škola vaření
Od dob, kdy se potraviny uchovávaly ve vrstvě soli, aby vydržely, už nějaký čas uplynul. Dnes nechybí v žádné domácnosti mraznička, která nám umí vytrhnout trn z paty, když dojdou čerstvé potraviny …více»

Není salát jako salát

Není salát jako salát
13. 07. 2021 Škola vaření
V létě tak nějak přirozeně zařazujeme do našeho jídelníčku lehčí jídla. Místo teplé večeře si raději dáme salát a občas je třeba i zeleninový pokrm něčím oživit. Skvělou alternativou k jednoduchým  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !