Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.04. 2025
Dnes má svátek Erika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sezóna medvědího česneku je tu. Víte, jak ho využijete v kuchyni?

Sezóna medvědího česneku je tu. Víte, jak ho využijete v kuchyni?
22. 03. 2022 Škola vaření
Zapomeňte na chvíli na dušenou mrkev, kapustu i zelí a přivítejte ve své kuchyni první úrodu. Jaro už se hlásí a s ním i hit poslední sezóny – medvědí česnek. Přinášíme tipy, proč by vám v kuchyni  …více»

Jazyk, líčka, oháňka: Renesance přehlížených partií

Jazyk, líčka, oháňka: Renesance přehlížených partií
8. 03. 2022 Škola vaření
Kdepak, dnes nebude řeč o dámských ani pánských partiích, nýbrž o delikátních kouscích hovězího masa. V poslední době se dříve přehlížené druhy masa vracejí na talíře a my vám poradíme, jak na ně …více»

Zrání hovězího si můžete zkusit i doma

Zrání hovězího si můžete zkusit i doma
28. 02. 2022 Škola vaření
Zrání je jedním ze základních pilířů kvality masa a jeho kulinářské přípravy. Není to přitom nic těžkého a můžete si to zkusit i doma. Jak na domácí zrání kvalitního hovězího? …více»

Vyzkoušejte tři netradiční recepty, díky kterým si zamilujete rybí filé

Vyzkoušejte tři netradiční recepty, díky kterým si zamilujete rybí filé
15. 02. 2022 Škola vaření
Průměrná roční spotřeba ryb v EU je 22 kg. Jenže každý Čech jich sní pouze 5,7 kg. Máme tak co dohánět! Přitom jsou lehce stravitelné a plné zdraví prospěšných živin. Navíc existuje spousta skvělých  …více»

Kouřový bod hlavních typů olejů

Kouřový bod hlavních typů olejů
10. 02. 2022 Škola vaření
Při smažení potravin, se kterým byste to neměli přehánět, byste měli dodržovat určitá pravidla, díky nimž jsou pokrmy nejen chutnější, ale také méně škodlivé. Je sice pravda, že smažení není nejvhodně …více»
 

Ovládněte mistrovské uzení studeným kouřem: Plus recept na uzeného lososa

Ovládněte mistrovské uzení studeným kouřem: Plus recept na uzeného lososa
20. 01. 2022 Škola vaření
Zima dříve platila za hlavní a v podstatě jedinou sezónu uzení. Důvodem je fakt, že v zimě není problém udržet teplotu v udírně v rozmezí 15 až 30 °C, což je ideální limit pro pomalé uzení studeným  …více»

Podzimní kulinářské tipy na zahřátí

Podzimní kulinářské tipy na zahřátí
29. 10. 2021 Škola vaření
Podzim se už hlásí o slovo. Koruny stromů opět hrají všemi barvami a sychravé počasí dává najevo, že léto už je dávno pryč. Ale i tohle období je možné si zpříjemnit a zahřát se například s poctivým  …více»

Slepičí a pštrosí, bio či z podestýlky: Vyznáte se ve vejcích?

Slepičí a pštrosí, bio či z podestýlky: Vyznáte se ve vejcích?
21. 10. 2021 Škola vaření
Bez vajíček se v kuchyni obejde jen málokdo. Jen v loňském roce snědl podle údajů Českomoravské drůbežářské unie každý obyvatel ČR v průměru 263 vajec. I proto bychom měli věnovat pozornost tomu, j …více»

Od bramboráku po hranolky: Vyznáte se v bramborách?

Od bramboráku po hranolky: Vyznáte se v bramborách?
20. 10. 2021 Škola vaření
Brambory jsou pevným základem české kuchyně a nabízejí velmi široké možnosti využití a úprav – od příloh přes hlavní jídla až po moučníky. Není ovšem brambora jako brambora a úspěch v kuchyni se  …více»

Vynález smažáku měl dostat ženy od plotny do práce

Vynález smažáku měl dostat ženy od plotny do práce
18. 10. 2021 Škola vaření
Historie smaženého sýra je plná překvapení. Ještě v první polovině 20. století šlo o luxusní delikatesu podávanou v nejdražších restaurací. Stačilo však pár let a stala se z něj „lidovka“. Jeho  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !