Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.08. 2025
Dnes má svátek Sandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rady a tipy, jak na ryby v kuchyni

Rady a tipy, jak na ryby v kuchyni
20. 07. 2020 Škola vaření
Kdo není zvyklý jíst ryby odmalička, málokdy si k nim najde cestu. Proč? Jedním z možných důvodů je přirozený respekt z jejich zpracování. Tuto obavu často podporují i kulinární soutěže, kde bývá …více»

Změníme váš pohled na obiloviny

Změníme váš pohled na obiloviny
12. 07. 2020 Škola vaření
Obiloviny vzbuzují mezi odborníky i laickou veřejností četné vášně. Diskuse o jejich přínosu bývají dlouhé a většinou končí nejasným vítězstvím. Obecně je lze ale shrnout jednoduše, cerealie jsou …více»

5 zajímavostí o salátech, které jste možná nevěděli

5 zajímavostí o salátech, které jste možná nevěděli
9. 07. 2020 Škola vaření
Saláty jsou samostatná kategorie stravování a je málo lidí, kteří by neměli alespoň některý druh rádi. Přesto jsou většinou považovány spíše za jakýsi doplněk celého menu zajišťující zdravou  …více»

Která kráva mléko dává a které plemeno se chová na ty nejlepší steaky?

Která kráva mléko dává a které plemeno se chová na ty nejlepší steaky?
8. 07. 2020 Škola vaření
Patříte mezi milovníky kvalitního bio hovězího masa, bio mléka či bio mléčných produktů, a i přesto vlastně vůbec netušíte, jak vypadá kráva, ze které daný produkt pochází? Přemýšlíte, jak poznat …více»

Co bychom měli vědět o houbách a možná nevíme?

Co bychom měli vědět o houbách a možná nevíme?
1. 07. 2020 Škola vaření
Houby sbíráme pro potěšení, krásu a ceníme si je pro chuťové a aromatické vlastnosti. Pokládáme je za pochutinu s vysokými organoleptickými účinky na naše smysly. Jejich využití je široké – můžeme  …více»
 

Jak na přípravu domácích burgerových housek

Jak na přípravu domácích burgerových housek
30. 06. 2020 Škola vaření
Receptů na domácí bulky existuje velké množství, nikdy ale neuděláte špatně, když se budete držet osvědčeného receptu vycházejícího z kynutého těsta. Housky jsou díky tomu vláčné a nadýchané a zároveň …více»

Víte, jak správně opékat špekáčky?

Víte, jak správně opékat špekáčky?
26. 06. 2020 Škola vaření
Že opékání buřtů není žádná věda? Na první pohled by to tak mohlo vypadat. V Česku jsme se za těch pár generací na tuhle oblíbenou letní večeři stali profíky. Jestli chcete zažít tak chutný táborák  …více»

Nejasnosti kolem másla? Objasníme vám je!

Nejasnosti kolem másla? Objasníme vám je!
18. 06. 2020 Škola vaření
Všimli jste, že si máslo udržuje punc poctivosti? A taky že se některé margaríny snaží napodobovat jeho chuť? Máslo je totiž stále velmi populární. Dříve ho stloukaly šikovné hospodyňky v máselnici,  …více»

3 zásady zdravého grilování. Jde to i se špekáčky!

3 zásady zdravého grilování. Jde to i se špekáčky!
3. 06. 2020 Škola vaření
Grilování a špekáčky, dvě stálice českého léta, které si s přáteli letos užijeme o to víc, že jim předcházelo mnoho týdnů v izolaci. Jak si ugrilovat zdravě a jde to i se špekáčky? Hlavním kritériem  …více»

Jak vybrat tu nejkvalitnější slaninu? Poradíme vám

Jak vybrat tu nejkvalitnější slaninu? Poradíme vám
2. 06. 2020 Škola vaření
„Gastrotrendem“ posledních let je stará dobrá slanina. Nejenže se přidává do klasických slaných pokrmů, ale cukráři jí také korunují své dezerty, aby byla jejich chuť co nejvíce pestrá. Pokud nemusíte …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !