Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoce, sezóna vajec. Víte, jaká kupovat?

Velikonoce, sezóna vajec. Víte, jaká kupovat?
13. 04. 2020 Škola vaření
Každý všední den sní průměrný Čech jedno vejce. Věděli jste, že je tato významná potravina tvořena ze dvou třetin vodou? Zbylá sušina obsahuje téměř rovným dílem bílkoviny, minerální látky a tuky.  …více»

Proč každý sýr chutná jinak?

Proč každý sýr chutná jinak?
19. 03. 2020 Škola vaření
Není sýr jako sýr. Každý chutná trochu jinak. Můžeme si tak vybrat ze škály od těch nejjemnějších až po velmi aromatické, od měkkých až po tvrdé sýry parmezánského typu. Co stojí za jejich různou  …více»

Poznáte kvalitní uzeninu? Tipy, jak se nenechat napálit!

Poznáte kvalitní uzeninu? Tipy, jak se nenechat napálit!
17. 03. 2020 Škola vaření
Ceny vepřového masa a uzenin z něj vyrobených stále rostou – svůj podíl na tom nese africký mor prasat. Odborníci odhadují, že v rámci Evropy zůstanou vysoké minimálně do roku 2020. Se stoupající  …více»

Chcete mít rýži na jedničku? Pořiďte si rýžovar.

Chcete mít rýži na jedničku? Pořiďte si rýžovar.
13. 01. 2020 Škola vaření
Uvařit rýži tak, aby nebyla ani příliš tvrdá, ani rozvařená chce už nějaké ty kuchařské zkušenosti. Anebo speciální hrnec, který to udělá za vás. Pokud tedy chcete mít rýži vždy perfektní, pořiďte si …více»

Čočka, pokrm nejen na Nový rok

Čočka, pokrm nejen na Nový rok
31. 12. 2019 Škola vaření
Čočku, luštěninu podobnou drobným lentilkám, bychom měli jíst nejen na Nový rok, ale zařazovat do jídelníčku bychom ji měli pravidelně. Na Nový rok nám pokrm z čočky dle pověstí přičaruje peníze, po …více»
 

Vánoční trio – hrách, čočka a kroupy

Vánoční trio – hrách, čočka a kroupy
23. 12. 2019 Škola vaření
Hrachová polévka, čočka a houbový kuba. Oblíbená vánoční trojka, kterou schválí i výživový poradce. Jak na tyhle stálice, aby si pošmákli i ti nejzarytější odpůrci všeho zdravého? …více»

Adventní čas aneb jak na pletení domácí vánočky

Adventní čas aneb jak na pletení domácí vánočky
15. 12. 2019 Škola vaření
Vánočka. Kdysi vánoční dar a symbol rituálů, dnes jemné pečivo, které nesmí o svátcích chybět. Víte, proč se pekla právě na Vánoce? Svým tvarem připomínala Ježíška v povijanu, stala se tak symbolem …více»

Sandra peče koláče z Jaroměřického tvarohu i žervé

Sandra peče koláče z Jaroměřického tvarohu i žervé
20. 11. 2019 Škola vaření
„Jaroměřický tvaroh je nenahraditelný. Moje křehké koláče jsou báječné hlavně díky němu. Stejně tak je báječné i Jaroměřické žervé. Z něj doporučuji třeba můj dekadentní čokoládový koláč,“ říká Sandra …více»

Sváteční pečení aneb Aby se vánoční cukroví povedlo

Sváteční pečení aneb Aby se vánoční cukroví povedlo
18. 11. 2019 Škola vaření
Blíží se čas, kdy začneme s pečením vánočních dobrot a cukroví. Věděli jste, že tradice pečení cukroví sahá až do pohanských dob? Při zimním slunovratu se tak chránila rodina i dům před temnými  …více»

Zajímejte se o původ ryb, které nakupujete

Zajímejte se o původ ryb, které nakupujete
10. 10. 2019 Škola vaření
Výživoví poradci, lékaři i odborníci nám radí, že bychom měli jíst ryby dvakrát týdně. Jsou přece plné tělu prospěšných látek, lehce stravitelné a také skvěle chutnají. Jenže stále častěji se ozývají …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !