Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.08. 2025
Dnes má svátek Sandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak vybrat ten nejlepší kuchyňský robot od ETA, Sencor nebo Kenwood

Jak vybrat ten nejlepší kuchyňský robot od ETA, Sencor nebo Kenwood
21. 12. 2020 Škola vaření
Chcete si usnadnit práci při přípravě pokrmů? V tom případě se vám určitě bude hodit multifunkční přístroj, který jistě dobře znáte jako kuchyňský robot. Na trhu existuje velké množství robotů …více»

10 potravin, bez kterých se na podzim neobejdete...

10 potravin, bez kterých se na podzim neobejdete...
27. 11. 2020 Škola vaření
S příchodem podzimu se na našich talířích objevuje i celá řada sezónních potravin od dýní přes švestky až po ořechy. Jistě i vy máte své oblíbené recepty, jak tyto podzimní dobroty zpracovat. Nebojte  …více»

Jablka a hrušky ve skleničce

Jablka a hrušky ve skleničce
5. 11. 2020 Škola vaření
Jablek a hrušek je teď všude habaděj, v obchodech i na farmářských trzích, které jsou stále ještě otevřeny a seženete pěkné kousky za pár kaček. Navíc – dny se krátí a více času trávíme doma  …více»

Jak na nadýchané cupcaky?

Jak na nadýchané cupcaky?
4. 11. 2020 Škola vaření
Správně upečený cupcake, který vás příjemně překvapí svým nadýchaným těstem, není samozřejmostí. Zaručených receptů na to, jak docílit nadýchaného cupcaku, naleznete mnoho. Aby se vám oblíbený dezert  …více»

Zavařování a želírování s létem nekončí

Zavařování a želírování s létem nekončí
30. 10. 2020 Škola vaření
Kdo by neměl rád ovoce? Jde přeci o přirozený zdroj vitaminů a energie. Čerstvé ovoce ho sice obsahuje nejvíce, ale když dostaneme chuť na maliny zrovna v zimě, je příjemné mít nějaké v záloze  …více»
 

Ponechejte si chuť léta klidně po celou zimu

Ponechejte si chuť léta klidně po celou zimu
23. 10. 2020 Škola vaření
Jablka, hrušky, švestky nebo třeba broskve. V létě a na podzim máme k dispozici velké množství ovoce, které bychom si rádi „zakonzervovali“ na horší časy. Jedním ze způsobů, jak plody uchovávat  …více»

Jídlo chudých – seznamte se s bramborami pořádně

Jídlo chudých – seznamte se s bramborami pořádně
19. 10. 2020 Škola vaření
Zachránily lidstvo proti hladomoru a pomohly při žaludečních nemocech. Přestože většina z nás považuje zemáky, jak jsou brambory často nazývány, za pouhou „přílohu“, mají nespočet výhod, které je …více»

Sezóna moštů! Co o nich potřebujete vědět?

Sezóna moštů! Co o nich potřebujete vědět?
6. 10. 2020 Škola vaření
Máte rádi ovoce? Pak jste nejspíše propadli jedinečné chuti ovocných šťáv. Můžete si je kupovat u farmáře, v obchodech, nebo třeba i v restauracích, když toužíte po něčem zdravějším. Jak se vůbec …více»

6 tipů na dokonale potažený dort

6 tipů na dokonale potažený dort
28. 09. 2020 Škola vaření
Obdivujete nádherné fondánem potažené dorty v kuchařkách i na internetu a přemlouváte se, že se do toho jednou také pustíte, ale pořád ne a ne se k tomu odhodlat? Obavy z potahování jsou naprosto  …více»

Rané, pozdní, nové aneb vyznejte se v bramborách

Rané, pozdní, nové aneb vyznejte se v bramborách
23. 09. 2020 Škola vaření
Bramborová medaile. I tak by se dalo charakterizovat umístění brambor z hlediska zkonzumovaného množství plodin ve světě. Před nimi jsou už jenom rýže, pšenice a kukuřice. U nás brambory drží druhou  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !