Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Novinka na trhu – pohodlná a rychlá příprava polévek, omáček, šejků i pyré!

Novinka na trhu – pohodlná a rychlá příprava polévek, omáček, šejků i pyré!
7. 03. 2021 Škola vaření
Omáčky jako od babičky, poctivé zeleninové krémy, ovocná smoothie a další spousta skvělých pokrmů. Také byste rádi znali tajemství šikovných rukou vašich předků a zvládli připravit stejně chutné  …více»

Tipy na žhavé valentýnské recepty! Nezapomeňte, že láska prochází žaludkem...

Tipy na žhavé valentýnské recepty! Nezapomeňte, že láska prochází žaludkem...
14. 02. 2021 Škola vaření
Mnoho párů řeší valentýnskou večeři návštěvou restaurace, ale nezapomínejte, že i cesta může být cíl! Navíc, v současné situaci si nemůžeme být jisti, jestli bude kam jít. Co takhle tentokrát zůstat …více»

Znáte mleté kuřecí maso? Zaručený úspěch na talíři

Znáte mleté kuřecí maso? Zaručený úspěch na talíři
25. 01. 2021 Škola vaření
Pokud ve své kuchyni preferujete drůbeží maso, neuděláte chybu s výrobkem Kuřecí steak bez kůže mletý od Drůbežářského závodu Klatovy. Skvěle nahradí vepřové a hovězí maso za jeho lehčí variantu …více»

Fazole dokáží zastoupit maso i zeleninu

Fazole dokáží zastoupit maso i zeleninu
14. 01. 2021 Škola vaření
Fazole se řadí mezi hodnotné luštěniny obsahující významné množství bílkovin (cca 20g/100g), rozpustnou i nerozpustnou vlákninu (více jak 8g/100g) a malé množství tuku (0,5-1,5g/100g). Díky obsahu  …více»

Krok za krokem k nejlepší novoroční čočce

Krok za krokem k nejlepší novoroční čočce
1. 01. 2021 Škola vaření
Symbolizuje hojnost peněz do následujícího roku, a to především díky svému tvaru, který připomíná penízky. Ať už pranostikám věříte, nebo ne, zkuste si jako novoroční oběd připravit alespoň jednou  …více»
 

Jak udit ryby a maso v zimě? Čtěte rady odborníka

Jak udit ryby a maso v zimě? Čtěte rady odborníka
26. 12. 2020 Škola vaření
Vůně uzeného masa a klobás nepatří jen k jaru nebo podzimu. Naopak, velmi chladné dny nabízí ideální podmínky pro uzení studeným kouřem. Jak na to, vám poradí Kamil Kaiser z rodinné firmy na Vysočině …více»

Pečená zelenina: recepty pro chladné zimní měsíce

Pečená zelenina: recepty pro chladné zimní měsíce
21. 12. 2020 Škola vaření
Změny ročních období přinášejí na stůl nové druhy ovoce a zeleniny. Podzim je již za námi, nechal však za sebou jablka, kořenovou zeleninu jako mrkev či sladké brambory nebo košťálovou zelenin …více»

Jak vybrat ten nejlepší kuchyňský robot od ETA, Sencor nebo Kenwood

Jak vybrat ten nejlepší kuchyňský robot od ETA, Sencor nebo Kenwood
21. 12. 2020 Škola vaření
Chcete si usnadnit práci při přípravě pokrmů? V tom případě se vám určitě bude hodit multifunkční přístroj, který jistě dobře znáte jako kuchyňský robot. Na trhu existuje velké množství robotů …více»

10 potravin, bez kterých se na podzim neobejdete...

10 potravin, bez kterých se na podzim neobejdete...
27. 11. 2020 Škola vaření
S příchodem podzimu se na našich talířích objevuje i celá řada sezónních potravin od dýní přes švestky až po ořechy. Jistě i vy máte své oblíbené recepty, jak tyto podzimní dobroty zpracovat. Nebojte  …více»

Jablka a hrušky ve skleničce

Jablka a hrušky ve skleničce
5. 11. 2020 Škola vaření
Jablek a hrušek je teď všude habaděj, v obchodech i na farmářských trzích, které jsou stále ještě otevřeny a seženete pěkné kousky za pár kaček. Navíc – dny se krátí a více času trávíme doma  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !