Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.06. 2025
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jak je využít v kuchyni

Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jak je využít v kuchyni
22. 06. 2021 Škola vaření
Máta, bazalka, petržel i pažitka – bez zelených bylinek si jen málokdo z nás dokáže představit jarní a letní recepty. Ať už připravujete polévku, maso na grilování či letní salát, určitě by ve vašem  …více»

Seznamte se, tohle jsou ty nejlepší ryby na gril

Seznamte se, tohle jsou ty nejlepší ryby na gril
17. 06. 2021 Škola vaření
Sezona grilování je v plném proudu. Vůně pečeného masa se line ze zahrádek, balkónů či teras. Hostitelé se předhánějí, čím své hosty překvapí. Už dávno nejde jen o steaky a klobásy. Stále častěji se  …více»

O kvasu od A do Z: jak se připravuje, jaké má benefity a jak s ním pracovat

O kvasu od A do Z: jak se připravuje, jaké má benefity a jak s ním pracovat
16. 06. 2021 Škola vaření
Nadýchané housky, tradiční vánočky a mazance, koláče ani žitný chléb s křupavou kůrkou by neexistovaly bez poctivého kvásku. Jeho historie sahá tisíce let před počátek našeho letopočtu. Přestože se …více»

10 tipů, jak ušetřit čas v kuchyni

10 tipů, jak ušetřit čas v kuchyni
19. 05. 2021 Škola vaření
Snídaně pro děti, obědy pro manžela, večeře pro vás všechny… Taky máte občas pocit, že trávíte v kuchyni celé hodiny? Naučte se vaření zrychlit a usnadnit, aniž byste svou rodinu připravila o chutné …více»

Káva: sto lidí, sto chutí. Způsobů správné přípravy je však jen pár

Káva: sto lidí, sto chutí. Způsobů správné přípravy je však jen pár
12. 05. 2021 Škola vaření
Každému chutná jiná káva. A to je dobře, vždyť každý jsme jiný. Naštěstí je i výběr káv pestrý a na správný způsob přípravy toho není potřeba moc. Stačí kvalitní káva, rozemletá na vhodnou hrubost …více»
 

Jak na přípravu jehněčího masa?

Jak na přípravu jehněčího masa?
27. 04. 2021 Škola vaření
Chystáte-li se nějakou oslavu a chcete svou rodinu pohostit nějakou specialitou, sáhněte po jehněčím. Mladé maso by totiž nemělo chybět na žádné slavnostní tabuli. Nemusíte se obávat typické  …více»

Mýty o pravé čokoládě, které nám kazí prožitek z její lahodné chuti

Mýty o pravé čokoládě, které nám kazí prožitek  z její lahodné chuti
20. 04. 2021 Škola vaření
Čím víc kakaa, tím lépe, palmový olej škodí, bílá čokoláda není čokoláda – výčet zažitých nesmyslů o staletí oblíbené pochoutce nemá podle odborníků konce. Mýty kvalitní čokoládě nejen poškozují …více»

Jak skladovat potraviny, a ještě při tom snížit množství odpadu?

Jak skladovat potraviny, a ještě při tom snížit množství odpadu?
7. 04. 2021 Škola vaření
Věděli jste, že na jednoho Čecha připadá zhruba 550 kg vyhozených obalů a dalšího odpadu z domácnosti za rok? Jedním ze způsobů, jak alespoň částečně zredukovat takové množství, je pořizovat co  …více»

Ovládněte umění dokonalého krému na cupcaky

Ovládněte umění dokonalého krému na cupcaky
2. 04. 2021 Škola vaření
Nadýchané těsto a jemný, akorát sladký, perfektně vyšlehaný a ochucený krém – spojení, jenž tvoří cupcake snů. Přestože propracovat se k uspokojivému výsledku kolikrát stojí hned několik pokusů, není …více»

Nejlepší velikonoční beránek? Rady od profesionální valašské cukrářky

Nejlepší velikonoční beránek? Rady od profesionální valašské cukrářky
29. 03. 2021 Škola vaření
Recepty na tradiční moučníky patří k rodinnému zlatu. Pokud se vám doma návod, jak upéct toho nejchutnějšího velikonočního beránka, nedochoval, vyzkoušejte recept od Pavly Stoklasové, profesionální  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !