Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.11. 2025
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

7 tipů pro zdravější a chutnější smoothie

7 tipů pro zdravější a chutnější smoothie
2. 09. 2021 Škola vaření
Přemýšlíte, jak dochutit své smoothie nebo jak zvýšit jeho nutriční hodnoty? Podívejte se na sedm tipů a 15 ingrediencí doporučovaných expertkou na výživu. Smoothie a koktejly většinou obsahují jako  …více»

Quinoa - matka zrn

Quinoa - matka zrn
30. 08. 2021 Škola vaření
Přestože se využívá stejně jako mnohé obiloviny, mezi pravé obiloviny nepatří. Quinoa, ať už černá, červená nebo bílá, náleží do skupiny pseudoobilovin. Je to stará kulturní plodina původem z pohoří  …více»

Lehká letní večeře s cizokrajným názvem Šakšuka

Lehká letní večeře s cizokrajným názvem Šakšuka
27. 08. 2021 Škola vaření
Léto je doba dozrávání zeleniny a vymýšlení jídel, v kterých bychom ji nejlépe zužitkovali. Jestli už máte letos dost tradičního leča, zkuste tentokrát pokrm zvaný šakšuka. Recept na tuto dobrotu …více»

Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte.

Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte.
22. 08. 2021 Škola vaření
Pokud nepatříte mezi profesionální kuchaře nebo zahradníky, pravděpodobně si z hlavy jen těžko vybavíte, jak vypadá pastinák, patizon nebo tuřín. Není divu. Ve většině českých domácností nebývají  …více»

Slaný koláč - ideální společník na piknik

Slaný koláč - ideální společník na piknik
20. 08. 2021 Škola vaření
Kdy jindy než v létě vyrazit do přírody a užít si jednou jídlo trochu jinak, na louce nebo v parku. Příprava jídla s sebou ale může být docela oříšek. Co všechno přichystat, abyste si pochutnali  …více»
 

4 málo známé zajímavosti o kešu

4 málo známé zajímavosti o kešu
18. 08. 2021 Škola vaření
Ačkoliv se o kešu smýšlí jako o ořechu, botanicky se jedná o jedlou nažku, což je suchý nepukavý plod. Ať budeme kešu nadále říkat tak, či onak, patří asi k nejoblíbenějším suchým plodům na svět …více»

Krok za krokem, abyste si užili kvalitní rybí grilovačku

Krok za krokem, abyste si užili kvalitní rybí grilovačku
9. 08. 2021 Škola vaření
Každé roční období je něčím specifické, a pro léto to jsou samozřejmě pořádné „grilovačky“. Tentokrát se zaměříme na maso, které je lehké, křehké, dietní, a přitom chutné – na ryby. Podle čeho poznáte …více»

Hovězího steaku na grilu se bát nemusíte!

Hovězího steaku na grilu se bát nemusíte!
5. 08. 2021 Škola vaření
Češi grilování milují a jsou schopni grilovat i v dešti, hlavně když to na rozpáleném kovu prská a syčí. Překvapivě však na českých grilech častěji najdeme kuřecí a vepřové maso. Králem každé  …více»

Přepuštěné máslo neboli Ghí podle Pavla Berkyho

Přepuštěné máslo neboli Ghí podle Pavla Berkyho
27. 07. 2021 Škola vaření
Určitě jste již slyšeli o přepuštěném másle neboli Ghí a jeho benefitech. Pavel Berky pro Vás shrnul ty nejzajímavější, jak si jej připravit doma a navíc pro Vás má i pár tipů co si s ním můžete  …více»

Divoký losos na grilu, aneb dva recepty, které musíte vyzkoušet

Divoký losos na grilu, aneb dva recepty, které musíte vyzkoušet
15. 07. 2021 Škola vaření
Je nejvyšší čas vytáhnout gril a nachystat pořádné pohoštění. Chcete-li letos překvapit své nejbližší, zkuste něco netradičního. Divoký losos gorbuša má výtečnou chuť a spolu s ním dokážete vykouzlit …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !