Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak na medvědí česnek? Zkuste rychlou polévku podle šéfkuchaře

Jak na medvědí česnek? Zkuste rychlou polévku podle šéfkuchaře
6. 04. 2017 Škola vaření
Období medvědího česneku je opět tady. Využijte krátkého jarního období, kdy je možné tuto bylinu volně nacházet a sbírat v lesích na různých místech regionu, a vylepšete si svůj jídelníček.  …více»

5 důvodů, proč zařadit jehněčí do našeho jídelníčku

5 důvodů, proč zařadit jehněčí do našeho jídelníčku
19. 03. 2017 Škola vaření
Kvalitní maso by mělo být nepostradatelnou součástí jídelníčku každého z nás. Při jeho výběru je ale důležité zaměřit se na takový druh, který má pro naše tělo největší přísun zdraví prospěšných látek …více»

Jak poznat kvalitní majonézu? Prostudovat etiketu se vyplatí

Jak poznat kvalitní majonézu? Prostudovat etiketu se vyplatí
14. 03. 2017 Škola vaření
Saláty, pomazánky nebo třeba chlebíčky se bez ní neobejdou. Ať si zastánci dietního stravování říkají, co chtějí. K Velikonocům a jaru majonéza prostě patří. Ale není majonéza jako majonéza. Co dělá  …více»

Jak správně víno skladovat, servírovat a ochutnávat?

Jak správně víno skladovat, servírovat a ochutnávat?
5. 03. 2017 Škola vaření
Mladá červená, lehká a ovocná vína nachlaďte před podáváním na 8 °C, těžší červená vína pak na teplotu o 4 až 5 °C vyšší. Obecně je vhodné servírovat červená vína ve speciálním košíčku. Zajistíte si  …více»

Tabasco – víc než jen omáčka

Tabasco – víc než jen omáčka
23. 02. 2017 Škola vaření
Tabasco je v kuchyni pojmem. Lze ho totiž použít na dokořenění téměř jakéhokoli jídla. Hodí se do salátů, omáček, luštěnin, na maso, míchaná vejce, ale i na zmrzlinu nebo do nápojů. Bez tabasca by se …více»
 

Eidam – nejoblíbenější český sýr pod lupou

Eidam – nejoblíbenější český sýr pod lupou
22. 02. 2017 Škola vaření
Když se řekne slovo „sýr“, málokomu v České republice se na první dobrou nevybaví „eidam“. Možná jste si dokonce kdysi mysleli, že se jedná o český sýr. Nejspíše proto, že je u nás dlouhodobě  …více»

Ó pepři, opepři nám život náš!

Ó pepři, opepři nám život náš!
20. 02. 2017 Škola vaření
Když se řekne koření, nejčastěji nás napadne sůl a pepř. To proto, že se jedná o nejuniverzálnější koření ze všech, používané prakticky v každé významnější kuchyni světa. Pepř byl dříve známkou  …více»

Fritujte zdravě!

Fritujte zdravě!
11. 02. 2017 Škola vaření
Zní vám to jako hloupost? Aktuálním trendem správného stravování je opravdu zdravé fritování. To znamená bez přidání oleje. Zapomeňte ale na klasické fritovací hrnce, na tohle potřebujete speciální …více»

V čem se nejlépe vaří, peče a smaží? Přece v litině!

V čem se nejlépe vaří, peče a smaží? Přece v litině!
8. 02. 2017 Škola vaření
... aneb krása ohněm zrozená. Tradice, řemeslo a staré časy, to vše se snoubí v nabídce firmy Smalt, které vyrábí smaltované cedule a nádobí ze šedé litiny. Smaltovaná litina je tradiční a v mnoha  …více»

Vyznáte se v šunkách? Napoví vám šunkové desatero

Vyznáte se v šunkách? Napoví vám šunkové desatero
26. 01. 2017 Škola vaření
Dříve byla šunka poměrně vzácná a patřila na slavnostní tabule. Díky vysokému obsahu bílkovin a poměrně nízkému obsahu soli a tuku představuje jednu z nejchutnějších a nejzdravějších uzenin. Dneska …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !