![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 04. 2017 Škola vaření
Řecký jogurt si u českých spotřebitelů ještě nevytvořil takové jméno, aby všichni přesně věděli, čím se liší od běžného jogurtu. Řada lidí je přesvědčena, že rozdíl tkví v tučnosti, případně ve vzhled …více»
|
![]() |
24. 04. 2017 Škola vaření
aneb O tom, jak jsme zjistili, že není důležité jen co, jak a z čeho uvařit, nýbrž že tajemství skvělé kuchyně může být i v tom, na čem vařit a že pánve, hrnce, pekáče a rendlíky mají svoje království …více»
|
![]() |
19. 04. 2017 Škola vaření
Luštěniny byly od pradávna nezbytnou součástí jídelníčku a není se vůbec čemu divit. Jsou velmi bohaté na bílkoviny, vlákninu, minerály i vitamíny, mají nízký obsah tuků a jsou přirozeně bezlepkové …více»
|
![]() |
13. 04. 2017 Škola vaření
Vzhledem k tomu, že se blíží Velikonoce a bude se to všude hemžit vejci, zaměříme se právě na tuto potravinu. Přidáme také recept na skvělou vaječnou pomazánku. S výběrem vajec nám mohou pomoci …více»
|
![]() |
8. 04. 2017 Škola vaření
Kdo by neznal čaj o páté či ranní kávu k snídani. Už jste ale dostali pozvání na degustaci čokolády? Pochutnávat si na královském nápoji nebo tabulce této lahůdky podléhá přísné etiketě a v dnešní …více»
|
![]() |
6. 04. 2017 Škola vaření
Období medvědího česneku je opět tady. Využijte krátkého jarního období, kdy je možné tuto bylinu volně nacházet a sbírat v lesích na různých místech regionu, a vylepšete si svůj jídelníček. …více»
|
![]() |
19. 03. 2017 Škola vaření
Kvalitní maso by mělo být nepostradatelnou součástí jídelníčku každého z nás. Při jeho výběru je ale důležité zaměřit se na takový druh, který má pro naše tělo největší přísun zdraví prospěšných látek …více»
|
![]() |
14. 03. 2017 Škola vaření
Saláty, pomazánky nebo třeba chlebíčky se bez ní neobejdou. Ať si zastánci dietního stravování říkají, co chtějí. K Velikonocům a jaru majonéza prostě patří. Ale není majonéza jako majonéza. Co dělá …více»
|
![]() |
5. 03. 2017 Škola vaření
Mladá červená, lehká a ovocná vína nachlaďte před podáváním na 8 °C, těžší červená vína pak na teplotu o 4 až 5 °C vyšší. Obecně je vhodné servírovat červená vína ve speciálním košíčku. Zajistíte si …více»
|
![]() |
23. 02. 2017 Škola vaření
Tabasco je v kuchyni pojmem. Lze ho totiž použít na dokořenění téměř jakéhokoli jídla. Hodí se do salátů, omáček, luštěnin, na maso, míchaná vejce, ale i na zmrzlinu nebo do nápojů. Bez tabasca by se …více»
|
Soutěžte o lahodné balíčky Fit rýžových kaší. |
![]() |
Soutěž o novinky Jak si po anglicku učesat trávník a S navigací osudu. |
![]() |
Soutěž o skleněné velikonoční ozdoby z jarní kolekce Koulier. |
![]() |
Vyhrajte Zezem: Poctivé džemy a sirupy plné chuti. |
![]() |
Soutěž o dárkové sety Ayurverda Eclipta Alba pro zdravé vlasy. |
![]() |
Soutěž o dřevěné pestrobarevné Woody kostky a vstupenky na veletrh FOR KIDS. |
![]() |