![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 07. 2017 Škola vaření
Po celém světě se prosazuje trend návratu přírody a přírodních prvků do měst. Při jejich projektování je kladen důraz na budování zelených ploch, které umožňují lidem uniknout shonu a hluku a …více»
|
![]() |
30. 06. 2017 Škola vaření
Inspirujte se recepty na lahodné nápoje, které rozjasní a osvěží vaše letní dny. Vybírejte, kombinujte a najděte svého favorita! Inspirovat se a vyzkoušet různé chutě můžete také v kavárnách Crosscafe …více»
|
![]() |
27. 06. 2017 Škola vaření
Příroda je zdrojem nejen duševního klidu, ale dají se v ní najít i různé lupení a kvítí, ze kterých se dají připravit různé pokrmy. Někomu to může připadat podivné, že by měl pozřít pampelišky, …více»
|
![]() |
20. 06. 2017 Škola vaření
Máslo patří mezi základní potraviny. Je jedinečné. Vždyť i všelijaké rostlinné tuky se snaží napodobit jeho lahodnou a jemnou chuť. Pamatujte, že po jídle s máslem vám pocit nasycení vydrží mnohem …více»
|
![]() |
5. 06. 2017 Škola vaření
Aneb O tom, jak jsme se rozloučili s Anne-Marie, byli nečekaně obdarováni a vyrazili poznávat krásy Bretaně, i o tom, jak se naše intimní večeře totálně zvrhla, a jak mi přišlo senzační nádobí …více»
|
![]() |
15. 05. 2017 Škola vaření
aneb O tom, jak jsem byla v zemi kuchařů za hvězdu a po čertech rychle si zvykla na úžasné Lamartovo nádobí, i o naší zásluze o rozšíření české grilovačky na břeh Atlantiku. …více»
|
![]() |
27. 04. 2017 Škola vaření
Řecký jogurt si u českých spotřebitelů ještě nevytvořil takové jméno, aby všichni přesně věděli, čím se liší od běžného jogurtu. Řada lidí je přesvědčena, že rozdíl tkví v tučnosti, případně ve vzhled …více»
|
![]() |
24. 04. 2017 Škola vaření
aneb O tom, jak jsme zjistili, že není důležité jen co, jak a z čeho uvařit, nýbrž že tajemství skvělé kuchyně může být i v tom, na čem vařit a že pánve, hrnce, pekáče a rendlíky mají svoje království …více»
|
![]() |
19. 04. 2017 Škola vaření
Luštěniny byly od pradávna nezbytnou součástí jídelníčku a není se vůbec čemu divit. Jsou velmi bohaté na bílkoviny, vlákninu, minerály i vitamíny, mají nízký obsah tuků a jsou přirozeně bezlepkové …více»
|
![]() |
13. 04. 2017 Škola vaření
Vzhledem k tomu, že se blíží Velikonoce a bude se to všude hemžit vejci, zaměříme se právě na tuto potravinu. Přidáme také recept na skvělou vaječnou pomazánku. S výběrem vajec nám mohou pomoci …více»
|