Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.04. 2025
Dnes má svátek Ema
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazolový rozcestník: kvalitní potravina pro svalovce i diabetiky

Fazolový rozcestník: kvalitní potravina pro svalovce i diabetiky
2. 09. 2016 Škola vaření
Hodí se jako příloha k masu i rybě. A navíc pomáhají budovat svalovou hmotu. Jejich kouzlo rovněž spočívá v jednoduché přípravě. Řeč je o fazolích. Zpozornit by měli i ti, kteří do svého jídelníčku  …více»

Syrových ryb se bát nemusíte

Syrových ryb se bát nemusíte
20. 08. 2016 Škola vaření
Zatímco v Asii se syrové ryby v různé podobě vyskytují na jídelníčku denně, v českém prostředí není konzumace tepelně nezpracovaných ryb příliš běžná. Syrové rybí maso přitom obsahuje pro tělo velmi …více»

Víno do mrazáku nepatří ani v létě

Víno do mrazáku nepatří ani v létě
5. 08. 2016 Škola vaření
Letní teploty lákají ke konzumaci chlazených nápojů. Pokud ale máte rádi víno a chcete si ho opravdu vychutnat, nesmíte ho bezhlavě chladit ani v tom největším horku. Správná teplota vína je totiž  …více»

Co jste o rostlinném mléku možná nevěděli

Co jste o rostlinném mléku možná nevěděli
2. 08. 2016 Škola vaření
Rostlinné nápoje se stávají čím dál více populární a oblíbené. Je na vás klasické mléko příliš těžké, nebo máte zdravotní problém, který vám konzumaci kravského mléka zakazuje? Pak je pro vás …více»

Čerstvé mořské plody poznáte podle vůně, konzistence i stavu lastury

Čerstvé mořské plody poznáte podle vůně, konzistence i stavu lastury
1. 08. 2016 Škola vaření
Češi jsou v konzumaci mořských plodů stále spíše zdrženliví. Na dovolené u moře si ale občas místní speciality dopřejí. Pokud si i vy chcete pochutnat na mušlích, krevetách, chobotnicích nebo dalších  …více»
 

Příprava na úrodu

Příprava na úrodu
29. 07. 2016 Škola vaření
Ovoce i zelenina, které si sami vypěstujete a sklidíte je chuťově výraznější než ta, kterou můžete celoročně koupit v supermarketu. Byť je dnes vše dostupné po celý rok bez ohledu na roční období …více»

Grilovací sezóna je v plném proudu. Nepodceňte přípravu!

Grilovací sezóna je v plném proudu. Nepodceňte přípravu!
27. 07. 2016 Škola vaření
Trávíte příjemné letní večery s přáteli či rodinou, grilovaným masem a dobrým pitím? Nejdůležitější surovinou pro takový gurmánský zážitek je samozřejmě kvalitní maso, které je však důležité správně …více»

Kvašená zelenina zažívá světový comeback. Vyrobte si vlastní “pickles” na zimu

Kvašená zelenina zažívá světový comeback. Vyrobte si vlastní “pickles” na zimu
20. 07. 2016 Škola vaření
Také máte pocit, že poslední dobou v gastronomii neustále narážíte na slovíčko “pickles” nebo na jeho český ekvivalent - kvašenou zeleninu? Něco na tom bude. Prastarý způsob konzervace potravin  …více»

Chia, quinoa, karob, špalda, shiitake aneb 5 netradičních zdravých rostlin ke konzumaci

Chia, quinoa, karob, špalda, shiitake aneb 5 netradičních zdravých rostlin ke konzumaci
18. 07. 2016 Škola vaření
Přestože mnozí nevědí, co si pod těmito cizojazyčnými pojmy představit, milovníci zdravé stravy tyto rostliny znají a přesně ví, jak je využívat. Chia semínky ze šalvěje hispánské lze například …více»

Buon Appetito! Tak chutná pravá Itálie

Buon Appetito! Tak chutná pravá Itálie
24. 06. 2016 Škola vaření
Italská kuchyně je řazena mezi nejlepší a nejoblíbenější kuchyně světa. Avšak málokdo ví, že italská kuchyně se řadí mezi nejstarší na světě. To dokládá původ celé řady pokrmů, jejichž kořeny lze …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !