Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 10.06. 2025
Dnes má svátek Gita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čerstvá zahrada z klíčků ve vaší kuchyni

Čerstvá zahrada z klíčků ve vaší kuchyni
7. 05. 2016 Škola vaření
Konečně nastalo jarní období, na které se většina z nás těší po celý rok. Naše tělo je připraveno na přijímání čerstvých a zdravých potravin, které nám pomohoudostat se zpět do formy. Přitom recept  …více»

Sedm kroků k dokonale šťavnaté kuřecí pečínce

Sedm kroků k dokonale šťavnaté kuřecí pečínce
28. 04. 2016 Škola vaření
Pro někoho je pečené kuře zaběhnutá rutina a hračka, ale mnohým se o dokonalém, šťavnatém a lehce narůžovělém masu s křupavou kůrčičkou může jen zdát. Marně si pak lámou hlavu, co udělali špatně.  …více»

Čarujeme s rýží: víte, jaké druhy rýže jsou vhodné na rizoto či jako příloha?

Čarujeme s rýží: víte, jaké druhy rýže jsou vhodné na rizoto či jako příloha?
18. 04. 2016 Škola vaření
Rýže je jednou z nejrozšířenějších plodin světa, která tvoří základ jídelníčku víc než polovinu lidí planety. Jenže není rýže jako rýže. Víte, jaký je rozdíl mezi asijskou a evropskou rýží a jak  …více»

Medvědí česnek (Allium ursinum)

Medvědí česnek (Allium ursinum)
15. 04. 2016 Škola vaření
Strašně zdravá a velmi chutná rostlinka, která se objevuje každoročně na jaro. První lístečky na mě vykoukly letos už v polovině března. Od té doby nesmí chybět na našem stole. Možná se Vám zdá, že  …více»

Jak si vybrat správný olej?

Jak si vybrat správný olej?
13. 04. 2016 Škola vaření
Složité rozhodování před plnými regály se stalo běžnou součástí našeho nakupování. Vybírat přitom můžeme nejen mezi různými značkami, ale také různými variantami výrobků. V případě olejů stále mnoho  …více»
 

Uchovávání masa se za posledních 4 000 let nezměnilo. V budoucnosti nás však čekají velké změny

Uchovávání masa se za posledních 4 000 let nezměnilo. V budoucnosti nás však čekají velké změny
5. 04. 2016 Škola vaření
První velká evoluční změna lidstva nastala před 2,6 miliony let, když člověk zařadil na svůj jídelníček maso. Ruku v ruce s vývojem organizované společnosti však přicházela potřeba ulovené maso  …více»

Jedlá semínka jako superpotraviny dnešní doby

Jedlá semínka jako superpotraviny dnešní doby
31. 03. 2016 Škola vaření
Myslíte si, že jedlá semínka jsou dobrá jen pro vegetariány a vegany? Omyl. Patří totiž mezi superpotraviny a pro náš organismus představují kompletní zdroje výživných látek. Proč tedy nevyzkoušet …více»

Tipy pro ty, kteří se chtějí pustit do velikonočního pečení

Tipy pro ty, kteří se chtějí pustit do velikonočního pečení
15. 03. 2016 Škola vaření
Receptů na tradiční velikonoční mazanec je mnoho. Zkoušeli jste i vy nějaký recept od známých, kde vám chutnalo, a s výsledkem nebyli spokojeni? Máme pro vás několik tipů, které možná v receptech  …více»

Při jaké teplotě servírovat jednotlivé druhy vín? A kdy je dobré dekantovat?

Při jaké teplotě servírovat jednotlivé druhy vín? A kdy je dobré dekantovat?
13. 03. 2016 Škola vaření
Chcete si vychutnat víno ve všech jeho rozměrech? Pak je správná teplota vína při servírování nezbytná. Většina vín vyžaduje jistý stupeň předchlazení a některá doporučuji před konzumací provzdušnit  …více»

Přijďte na chuť batátům

Přijďte na chuť batátům
11. 02. 2016 Škola vaření
Ačkoli do Evropy dorazily o sto let dříve, v oblibě své žluté příbuzné netrumfly. O čem je řeč? O batátech neboli sladkých bramborách... Důvod, proč sladké brambory v našich zeměpisných šířkách  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !