Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
5. 02. 2016 Škola vaření
Čočka beluga - černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, čímž si zasloužila i své jméno. Navíc je to luštěnina vskutku luxusní, protože má jemnou oříškovou chuť a perfektní nutriční …více»
|
27. 01. 2016 Škola vaření
Je vážně skvělý. Zahřeje a navíc přináší úlevu při nachlazení. Zázvorový sirup je zimní klasika a jeho výrobu zvládne opravdu každý. Během pár minut a z několika málo surovin vyrobíte lahodný nápoj. …více»
|
30. 12. 2015 Škola vaření
Jaké chyby nejčastěji při nakládání ať už sýrů nebo zeleniny děláme? O tom jsme si povídali s šéfkuchařem Jiřím Kratěkem. Nakládané sýry, maso nebo zeleniny jsou stále více oblíbené a vyhledávané …více»
|
21. 12. 2015 Škola vaření
Přestože po sněhu zatím není ani památky, je příjemné se na pořádnou zimu alespoň naladit. Ať už jste na sváteční procházce se svými drahými polovičkami, hrajete si venku s dětmi nebo se jen potřebuje …více»
|
20. 12. 2015 Škola vaření
V jednoduchosti je síla. Pokud k tomu přidáme špetku tradice a spojíme s gastronomií, snadno a rychle se dostaneme k polévkám. Nejenže měly v zimě zahřát, často měly zasytit natolik, aby byly schopné …více»
|
19. 12. 2015 Škola vaření
Croissant je máslové nadýchané pečivo vyráběné se z kynutého vrstveného těsta. Pláty kynutého těsta se při přípravě croissantů prokládají vrstvami změklého másla, společně se pak vyvalují.
Předchůdcem …více»
|
17. 12. 2015 Škola vaření
Čokoláda patří mezi nejoblíbenější pokrmy ve světě – tvoří zhruba 1 % stravy západní populace. Přesto, velmi málo „čokoholiků“ ve svém životě ochutnalo to, z čeho čokoláda pochází – syrové nepražené …více»
|
3. 12. 2015 Škola vaření
Plátky okurek nebo kousky citrónu? Pokud si doma chcete ochutitvodu, je to jen začátek. Existuje mnoho ingrediencí, které vaší vodě dodají jak svěží příchuť, tak významné vitaminy, takže podzimní …více»
|
3. 11. 2015 Škola vaření
Jaroměřická mlékárna oslovila vybrané foodblogerky a nabídla jim možnost vyzkoušet si její výrobky a připravit z nich originální recepty. Proč? Protože je přesvědčená, že zápisky o jídle potřebují …více»
|
30. 10. 2015 Škola vaření
Je to jeden z nejslavnějších francouzských koláčů, ale paradoxně vznikl jaksi omylem. Jeho tvůrkyně opekla jablka chystaná na zcela jiný recept příliš, a protože nevěděla, co s nimi, zakryla je těstem …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |