Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kaviár mezi luštěninami - čočka beluga

Kaviár mezi luštěninami - čočka beluga
5. 02. 2016 Škola vaření
Čočka beluga - černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, čímž si zasloužila i své jméno. Navíc je to luštěnina vskutku luxusní, protože má jemnou oříškovou chuť a perfektní nutriční …více»

Zázvorový sirup a kandovaný zázvor: dobroty, které zahřejí

Zázvorový sirup a kandovaný zázvor: dobroty, které zahřejí
27. 01. 2016 Škola vaření
Je vážně skvělý. Zahřeje a navíc přináší úlevu při nachlazení. Zázvorový sirup je zimní klasika a jeho výrobu zvládne opravdu každý. Během pár minut a z několika málo surovin vyrobíte lahodný nápoj.  …více»

Jak si přichystat domácí nakládané dobroty?

Jak si přichystat domácí nakládané dobroty?
30. 12. 2015 Škola vaření
Jaké chyby nejčastěji při nakládání ať už sýrů nebo zeleniny děláme? O tom jsme si povídali s šéfkuchařem Jiřím Kratěkem. Nakládané sýry, maso nebo zeleniny jsou stále více oblíbené a vyhledávané  …více»

Voňavé svařené víno nebo punč s kořením – ideální nápoje pro krásnou zimu

Voňavé svařené víno nebo punč s kořením – ideální nápoje pro krásnou zimu
21. 12. 2015 Škola vaření
Přestože po sněhu zatím není ani památky, je příjemné se na pořádnou zimu alespoň naladit. Ať už jste na sváteční procházce se svými drahými polovičkami, hrajete si venku s dětmi nebo se jen potřebuje …více»

Hrstková polévka - tradiční česká polévka, která zahřeje a zasytí

Hrstková polévka - tradiční česká polévka, která zahřeje a zasytí
20. 12. 2015 Škola vaření
V jednoduchosti je síla. Pokud k tomu přidáme špetku tradice a spojíme s gastronomií, snadno a rychle se dostaneme k polévkám. Nejenže měly v zimě zahřát, často měly zasytit natolik, aby byly schopné  …více»
 

Umíte vyrobit domácí croissant s netradiční náplní?

Umíte vyrobit domácí croissant s netradiční náplní?
19. 12. 2015 Škola vaření
Croissant je máslové nadýchané pečivo vyráběné se z kynutého vrstveného těsta. Pláty kynutého těsta se při přípravě croissantů prokládají vrstvami změklého másla, společně se pak vyvalují. Předchůdcem …více»

Historie a mocná síla pravé čokolády

Historie a mocná síla pravé čokolády
17. 12. 2015 Škola vaření
Čokoláda patří mezi nejoblíbenější pokrmy ve světě – tvoří zhruba 1 % stravy západní populace. Přesto, velmi málo „čokoholiků“ ve svém životě ochutnalo to, z čeho čokoláda pochází – syrové nepražené  …více»

7 rad, jak si zdravě ochutit domácí vodu

7 rad, jak si zdravě ochutit domácí vodu
3. 12. 2015 Škola vaření
Plátky okurek nebo kousky citrónu? Pokud si doma chcete ochutitvodu, je to jen začátek. Existuje mnoho ingrediencí, které vaší vodě dodají jak svěží příchuť, tak významné vitaminy, takže podzimní  …více»

Jaroměřická mlékárna spolupracuje s foodblogy

Jaroměřická mlékárna spolupracuje s foodblogy
3. 11. 2015 Škola vaření
Jaroměřická mlékárna oslovila vybrané foodblogerky a nabídla jim možnost vyzkoušet si její výrobky a připravit z nich originální recepty. Proč? Protože je přesvědčená, že zápisky o jídle potřebují  …více»

Tarte tatin – lahodný omyl francouzské cukrářky

Tarte tatin – lahodný omyl francouzské cukrářky
30. 10. 2015 Škola vaření
Je to jeden z nejslavnějších francouzských koláčů, ale paradoxně vznikl jaksi omylem. Jeho tvůrkyně opekla jablka chystaná na zcela jiný recept příliš, a protože nevěděla, co s nimi, zakryla je těstem …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !