Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
28. 04. 2016 Škola vaření
Pro někoho je pečené kuře zaběhnutá rutina a hračka, ale mnohým se o dokonalém, šťavnatém a lehce narůžovělém masu s křupavou kůrčičkou může jen zdát. Marně si pak lámou hlavu, co udělali špatně. …více»
|
18. 04. 2016 Škola vaření
Rýže je jednou z nejrozšířenějších plodin světa, která tvoří základ jídelníčku víc než polovinu lidí planety. Jenže není rýže jako rýže. Víte, jaký je rozdíl mezi asijskou a evropskou rýží a jak …více»
|
15. 04. 2016 Škola vaření
Strašně zdravá a velmi chutná rostlinka, která se objevuje každoročně na jaro. První lístečky na mě vykoukly letos už v polovině března. Od té doby nesmí chybět na našem stole. Možná se Vám zdá, že …více»
|
13. 04. 2016 Škola vaření
Složité rozhodování před plnými regály se stalo běžnou součástí našeho nakupování. Vybírat přitom můžeme nejen mezi různými značkami, ale také různými variantami výrobků. V případě olejů stále mnoho …více»
|
5. 04. 2016 Škola vaření
První velká evoluční změna lidstva nastala před 2,6 miliony let, když člověk zařadil na svůj jídelníček maso. Ruku v ruce s vývojem organizované společnosti však přicházela potřeba ulovené maso …více»
|
31. 03. 2016 Škola vaření
Myslíte si, že jedlá semínka jsou dobrá jen pro vegetariány a vegany? Omyl. Patří totiž mezi superpotraviny a pro náš organismus představují kompletní zdroje výživných látek. Proč tedy nevyzkoušet …více»
|
15. 03. 2016 Škola vaření
Receptů na tradiční velikonoční mazanec je mnoho. Zkoušeli jste i vy nějaký recept od známých, kde vám chutnalo, a s výsledkem nebyli spokojeni? Máme pro vás několik tipů, které možná v receptech …více»
|
13. 03. 2016 Škola vaření
Chcete si vychutnat víno ve všech jeho rozměrech? Pak je správná teplota vína při servírování nezbytná. Většina vín vyžaduje jistý stupeň předchlazení a některá doporučuji před konzumací provzdušnit …více»
|
11. 02. 2016 Škola vaření
Ačkoli do Evropy dorazily o sto let dříve, v oblibě své žluté příbuzné netrumfly. O čem je řeč? O batátech neboli sladkých bramborách... Důvod, proč sladké brambory v našich zeměpisných šířkách …více»
|
10. 02. 2016 Škola vaření
Máslo, někdy též označované jako mlékárenské máslo, je potravinářský výrobek, obsahující výhradně mléčný tuk ve formě emulze a vody. Smí se prodávat pouze balené. Na obalu najdeme řadu údajů, které …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |