Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.04. 2025
Dnes má svátek Ema
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Revoluce v kuchyni aneb vařte zdravě a chutně

Revoluce v kuchyni aneb vařte zdravě a chutně
6. 06. 2016 Škola vaření
Osvěta v oblasti zdravého stravování zavítala do mnohých domácností. Způsob, jakým se stravujete, má na vaše zdraví zásadní vliv. Zdravá výživa ale není pouze o kvalitních a zdravých surovinách.  …více»

Ani červená, ani bílá – růžová je barva svěží chuti a lehkého požitku

Ani červená, ani bílá –  růžová je barva svěží chuti a lehkého požitku
4. 06. 2016 Škola vaření
Růžové víno – není ani červené, ani bílé, je svěží a pije se nejčastěji mladé. Jak takové víno vzniká? Odpověď se nabízí sama. Slije se bílé a červené víno půl napůl a je to. Nevěříte? Dobře děláte.  …více»

Saláty jsou správný recept na jarní únavu

Saláty jsou správný recept na jarní únavu
29. 05. 2016 Škola vaření
Cítíte se unavení a přitom je příroda okolo celá v rozpuku a vše se zdravě zelená? Na vině je právě skončená zima, která naše těla za poslední měsíce připravila o zásobu vitamínů i energie a ovlivnila …více»

Sezóna grilování začíná!

Sezóna grilování začíná!
8. 05. 2016 Škola vaření
Teploty šplhají, sluníčko láká k posezení na zahradě a k tomu patří bezpochyby i grilování. Vůně grilovaného masa, zeleniny a dalších dobrot zapíjených výtečným mokem v kruhu přátel a rodiny zláká  …více»

Čerstvá zahrada z klíčků ve vaší kuchyni

Čerstvá zahrada z klíčků ve vaší kuchyni
7. 05. 2016 Škola vaření
Konečně nastalo jarní období, na které se většina z nás těší po celý rok. Naše tělo je připraveno na přijímání čerstvých a zdravých potravin, které nám pomohoudostat se zpět do formy. Přitom recept  …více»
 

Sedm kroků k dokonale šťavnaté kuřecí pečínce

Sedm kroků k dokonale šťavnaté kuřecí pečínce
28. 04. 2016 Škola vaření
Pro někoho je pečené kuře zaběhnutá rutina a hračka, ale mnohým se o dokonalém, šťavnatém a lehce narůžovělém masu s křupavou kůrčičkou může jen zdát. Marně si pak lámou hlavu, co udělali špatně.  …více»

Čarujeme s rýží: víte, jaké druhy rýže jsou vhodné na rizoto či jako příloha?

Čarujeme s rýží: víte, jaké druhy rýže jsou vhodné na rizoto či jako příloha?
18. 04. 2016 Škola vaření
Rýže je jednou z nejrozšířenějších plodin světa, která tvoří základ jídelníčku víc než polovinu lidí planety. Jenže není rýže jako rýže. Víte, jaký je rozdíl mezi asijskou a evropskou rýží a jak  …více»

Medvědí česnek (Allium ursinum)

Medvědí česnek (Allium ursinum)
15. 04. 2016 Škola vaření
Strašně zdravá a velmi chutná rostlinka, která se objevuje každoročně na jaro. První lístečky na mě vykoukly letos už v polovině března. Od té doby nesmí chybět na našem stole. Možná se Vám zdá, že  …více»

Jak si vybrat správný olej?

Jak si vybrat správný olej?
13. 04. 2016 Škola vaření
Složité rozhodování před plnými regály se stalo běžnou součástí našeho nakupování. Vybírat přitom můžeme nejen mezi různými značkami, ale také různými variantami výrobků. V případě olejů stále mnoho  …více»

Uchovávání masa se za posledních 4 000 let nezměnilo. V budoucnosti nás však čekají velké změny

Uchovávání masa se za posledních 4 000 let nezměnilo. V budoucnosti nás však čekají velké změny
5. 04. 2016 Škola vaření
První velká evoluční změna lidstva nastala před 2,6 miliony let, když člověk zařadil na svůj jídelníček maso. Ruku v ruce s vývojem organizované společnosti však přicházela potřeba ulovené maso  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice