Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
20. 08. 2017 Škola vaření
Pšenice špalda, ze které se dělá špaldová mouka, zažívá v poslední době renesanci. Špaldu pěstovali před více než 8000 lety Asyřané, Egypťané, Germáni nebo Keltové. Z jídelníčku našich předků ji …více»
|
13. 08. 2017 Škola vaření
Léto je stále ještě v plném proudu, vy jste ale stále v pracovním zápřahu a děti se ve městě nudí? Nemáte čas vyjet s nimi na venkov, zároveň vám ale vadí, že tráví léto hlavně doma u počítače nebo …více»
|
12. 08. 2017 Škola vaření
Uvařit večeři rychle, levně a chutně je složitou disciplínou. Pokud v ní dvakrát nevynikáte, nechte se inspirovat těmito dvěma recepty! Brokolice s kukuřicí a bylinkami, které můžete před podáváním …více»
|
10. 08. 2017 Škola vaření
Sezona oblíbeného burčáku je tady! Už v průběhu srpna bude tolik očekávaný a oblíbený mok k sehnání. Vybírejte jej pečlivě, a ještě pečlivěji jej uchovávejte. Jedině tak si na něm doopravdy pochutnáte …více»
|
3. 08. 2017 Škola vaření
V letních měsících najdete v obchodech širokou nabídku melounů různých druhů. Kromě tradičního vodního melounu Češi přicházejí na chuť i jeho baby variantě, dále cukrovým odrůdám, a to také díky …více»
|
21. 07. 2017 Škola vaření
Co může být lepšího než osvěžující letní nápoje z lesních plodů, které jste ráno sami nasbírali? Připravte přátelům domácí malinové osvěžení, nebo dětem uvařte borůvkový ledový čaj s bublinkami a …více»
|
17. 07. 2017 Škola vaření
Léto je již v plném proudu a spousta z nás se pouští do různých aktivit, sportu a dovolených. Ke zdravému životnímu stylu patří i odlehčený jídelníček. Produkty z Mlékárny Valašské Meziříčí jsou nejen …více»
|
16. 07. 2017 Škola vaření
K prázdninovému lenošení u vody nebo na chatě se ideálně hodí pokrmy, které jsou lehké, ovocné a rychle hotové. Totéž platí i pro letní snídaně. Ranní jídlo by nás mělo zasytit a vybavit dostatkem …více»
|
11. 07. 2017 Škola vaření
Maso je považováno za nezbytnou součást vyváženého jídelníčku. Řeč je o hovězím mase bohatém na bílkoviny s nízkým obsahem tuku. Takové maso je plné vitamínů a minerálů potřebných pro správné …více»
|
5. 07. 2017 Škola vaření
Po celém světě se prosazuje trend návratu přírody a přírodních prvků do měst. Při jejich projektování je kladen důraz na budování zelených ploch, které umožňují lidem uniknout shonu a hluku a …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |