Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 12.06. 2025
Dnes má svátek Antonie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sýry a vína – jak je nejlépe snoubit?

Sýry a vína – jak je nejlépe snoubit?
8. 12. 2017 Škola vaření
Všichni se jistě shodneme, že sýry a vína patří k sobě. Mají totiž společný přírodní charakter. Vzájemně se skvěle doplňují. Jaké jsou ovšem zásady pro jejich párování, abyste z jejich chuti vytěžili  …více»

Mýty a fakta o skladování sýrů

Mýty a fakta o skladování sýrů
16. 11. 2017 Škola vaření
Sýr je živá potravina. Po celou dobu přípravy i cesty na váš stůl zraje a pracuje. Zaslouží si tedy zvláštní zacházení. Když se o něj budete správně starat, odmění vás vynikající chutí. Jak ale na to? …více»

Haló, vy lidé aneb Svatomartinské zamyšlení pekáčovo

Haló, vy lidé aneb Svatomartinské zamyšlení pekáčovo
7. 11. 2017 Škola vaření
Ze všeho nejdřív bych rád uvedl, jak velice jsem poctěn, že mohu konečně promluvit. Víte, oni lidé jsou si sami sebou tak jistí, že mají občas sklony k přezíravosti. A co si myslí pekáč je vlastně  …více»

Rýže basmati, královna vůní!

Rýže basmati, královna vůní!
31. 10. 2017 Škola vaření
Rýži rozlišujeme dle zemí původu. Některé rýže se pěstují v Evropě, jiné v Asii. Asijská je charakteristická výraznější vůní i chutí. Druhově se od sebe rýže také liší, nejen kvalitou, ale také  …více»

Není mrkev jako mrkev

Není mrkev jako mrkev
29. 10. 2017 Škola vaření
V tuzemské kuchyni se mrkev používá především do polévek, omáček nebo zeleninových směsí. Angličané dělají mrkvový pudink, Francouzi ji kandují a kvalitním mrkvovým koláčem nepohrdnou snad nikde na  …více»
 

Jak nás nakonec nezaskočily dědovy osmdesátiny

Jak nás nakonec nezaskočily dědovy osmdesátiny
24. 10. 2017 Škola vaření
Jsou chvíle, kdy se toho na vás nahrne víc, než unesete. A přesně tehdy nejvíc oceníte, že jste dali na dobré rady kamarádů a nekoupili si lecjakou věc, ale pomocníka, který vás nenechá ve štychu …více»

Proč zařadit do jídelníčku mořské ryby a jak je vybírat?

Proč zařadit do jídelníčku mořské ryby a jak je vybírat?
11. 10. 2017 Škola vaření
Asi se k vám již dostala informace, že jíst ryby je zdravé. Ze vzpomínek, vyprávění či filmů se nám vybaví obraz dítěte nuceného spolknout lžíci rybího tuku, aby bylo zdravé a čilé. Dnes máme naštěstí …více»

Léto je ideální na grilování, podzim na domácí uzení

Léto je ideální na grilování, podzim na domácí uzení
9. 10. 2017 Škola vaření
Grilování už je okoukané, pojďte si doma vyzkoušet raději uzení. S přicházejícím podzimem budou na tuhle prastarou techniku úpravy potravin ideální podmínky. Uzení bylo odjakživa součástí každé  …více»

Co je vlastně kuskus?

Co je vlastně kuskus?
16. 09. 2017 Škola vaření
Kuskus, couscous nebo cous cous je slovo převzaté z arabštiny. Právě severoafrická kuchyně používá cou cous jako základní potravinu. Jde o spařenou obilovinu, konkrétně o pšenici, ječmen nebo proso …více»

Mýty provázející řepku od pole až do kuchyně

Mýty provázející řepku od pole až do kuchyně
2. 09. 2017 Škola vaření
Řepka olejka je naší významnou plodinou podobně jako v jiných zemích nejen Evropy, ale také Severní Ameriky a Asie. Rozkvétající žlutá pole jsou považována za symbol začátku jara. Přestože má široké …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !