Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poznejte tajemství anebo desatero pro výběr kvalitního kečupu

Poznejte tajemství anebo desatero pro výběr kvalitního kečupu
20. 01. 2017 Škola vaření
Kuchyně bez kečupu? To si mnoho z nás nedokáže ani představit. Víte ovšem, jak poznat kvalitní kečup a co sledovat na jeho etiketě? Kolik procent rajčat by měl obsahovat? Co dalšího se nachází v této …více»

Zahřejte se horkými drinky

Zahřejte se horkými drinky
17. 01. 2017 Škola vaření
Praskající krb, vyhřátá přikrývka, příjemná hudba, za okny padající vločky sněhu a horký nápoj. Není nad to vykouzlit si v okamžiku scenérii jako z pohádky a užít si zimu v pohodlí domova. Pokud jste  …více»

Jak se zbavit rybích kostí? Pozornost věnujte výběru ryby i porcování

Jak se zbavit rybích kostí? Pozornost věnujte výběru ryby i porcování
15. 01. 2017 Škola vaření
Česko je ráj rybářů. Typický jídelníček českého strávníka však přesto dle odborníků na výživu obsahuje podprůměrné množství rybího masa. Mnoho lidí od konzumace ryb odradí drobné kostičky, které  …více»

Objevte vášeň aneb vše o koření

Objevte vášeň aneb vše o koření
6. 01. 2017 Škola vaření
Používané druhy koření nezaměnitelně charakterizují kuchyně po celém světě. Jejich prostřednictvím můžeme zakoušet nové gastro zážitky a poznávat cizí kultury. Koření má nejen své místo na talíři  …více»

Nenechte se strhnout splínem. Tato potravina vám jej pomůže překonat.

Nenechte se strhnout splínem. Tato potravina vám jej pomůže překonat.
5. 01. 2017 Škola vaření
Sychravé počasí, kratší dny a nálada pod psa. I tak může vypadat konec roku, a to pak na sebe splín a špatná nálada nenechají dlouho čekat. Existují však potraviny, které svým složením pomáhají  …více»
 

Příběh kávy, kterou miluje celý svět

Příběh kávy, kterou miluje celý svět
28. 12. 2016 Škola vaření
Pití kávy je pro nás každodenním rituálem, který doprovází příjemné chvíle našeho života. Moment s voňavým šálkem kávy nám dává možnost prostě si oddychnout od práce, odpočívat při knížce či v okruhu  …více»

4 tipy na co si dát pozor při chroupání pochutin

4 tipy na co si dát pozor při chroupání pochutin
25. 12. 2016 Škola vaření
Svátky se blíží a s nimi oblíbená a zvýšená konzumace slaných pochutin a sladkostí. Víte, na co byste si měli dát pozor? Nekombinujte: Příjem slaných jídel a pochutin stimuluje žízeň. Je nutné mít  …více»

Mýty a fakta o tuku v sýru

Mýty a fakta o tuku v sýru
12. 12. 2016 Škola vaření
Tuk se stal v moderní společnosti nepřítelem číslo jedna. Je tomu však skutečně tak? Jak je to u sýrů? Máme se těm tučným vyhýbat jak čert kříži, nebo si je vychutnat jako opravdoví gurmáni? Jak spolu …více»

Zázvorový sirup a kandovaný zázvor: dobroty, které zahřejí

Zázvorový sirup a kandovaný zázvor: dobroty, které zahřejí
8. 12. 2016 Škola vaření
Je vážně skvělý. Zahřeje a navíc přináší úlevu při nachlazení. Zázvorový sirup je zimní klasika a jeho výrobu zvládne opravdu každý. Během pár minut a z několika málo surovin vyrobíte lahodný nápoj.  …více»

Chilli vás zahřeje a to nejen na podzim

Chilli vás zahřeje a to nejen na podzim
25. 11. 2016 Škola vaření
Taky jste si v poslední době všimli toho vysokého zájmu o chilli? Pravidelně narážíte na pozvánky na různé chilli festivaly a v obchodech vidíte stále větší výběr různých pálivých papriček? A jak je  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !