Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
VYSTARTOVALA
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.04. 2025
Dnes má svátek Ema
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Osvěžte se limonádou s malinami nebo borůvkovým ledovým čajem

Osvěžte se limonádou s malinami nebo borůvkovým ledovým čajem
21. 07. 2017 Škola vaření
Co může být lepšího než osvěžující letní nápoje z lesních plodů, které jste ráno sami nasbírali? Připravte přátelům domácí malinové osvěžení, nebo dětem uvařte borůvkový ledový čaj s bublinkami a …více»

Léto s Mlékárnou Valašské Meziříčí

Léto s Mlékárnou Valašské Meziříčí
17. 07. 2017 Škola vaření
Léto je již v plném proudu a spousta z nás se pouští do různých aktivit, sportu a dovolených. Ke zdravému životnímu stylu patří i odlehčený jídelníček. Produkty z Mlékárny Valašské Meziříčí jsou nejen …více»

Snídaňový jogurt s kroupami a ovocem

Snídaňový jogurt s kroupami a ovocem
16. 07. 2017 Škola vaření
K prázdninovému lenošení u vody nebo na chatě se ideálně hodí pokrmy, které jsou lehké, ovocné a rychle hotové. Totéž platí i pro letní snídaně. Ranní jídlo by nás mělo zasytit a vybavit dostatkem …více»

Hovězí abeceda: Víte jaké maso, je nejlepší na steak?

Hovězí abeceda: Víte jaké maso, je nejlepší na steak?
11. 07. 2017 Škola vaření
Maso je považováno za nezbytnou součást vyváženého jídelníčku. Řeč je o hovězím mase bohatém na bílkoviny s nízkým obsahem tuku. Takové maso je plné vitamínů a minerálů potřebných pro správné  …více»

Městské grilování na vzestupu: propojení města a přírody

Městské grilování na vzestupu: propojení města a přírody
5. 07. 2017 Škola vaření
Po celém světě se prosazuje trend návratu přírody a přírodních prvků do měst. Při jejich projektování je kladen důraz na budování zelených ploch, které umožňují lidem uniknout shonu a hluku a  …více»
 

5 receptů na letní osvěžující koktejly

5 receptů na letní osvěžující koktejly
30. 06. 2017 Škola vaření
Inspirujte se recepty na lahodné nápoje, které rozjasní a osvěží vaše letní dny. Vybírejte, kombinujte a najděte svého favorita! Inspirovat se a vyzkoušet různé chutě můžete také v kavárnách Crosscafe …více»

I kytky se dají jíst

I kytky se dají jíst
27. 06. 2017 Škola vaření
Příroda je zdrojem nejen duševního klidu, ale dají se v ní najít i různé lupení a kvítí, ze kterých se dají připravit různé pokrmy. Někomu to může připadat podivné, že by měl pozřít pampelišky, …více»

Jak vybrat kvalitní máslo?

Jak vybrat kvalitní máslo?
20. 06. 2017 Škola vaření
Máslo patří mezi základní potraviny. Je jedinečné. Vždyť i všelijaké rostlinné tuky se snaží napodobit jeho lahodnou a jemnou chuť. Pamatujte, že po jídle s máslem vám pocit nasycení vydrží mnohem  …více»

Cesta do bretaňského ráje a jak nám loučení vyrazilo dech

Cesta do bretaňského ráje a jak nám loučení vyrazilo dech
5. 06. 2017 Škola vaření
Aneb O tom, jak jsme se rozloučili s Anne-Marie, byli nečekaně obdarováni a vyrazili poznávat krásy Bretaně, i o tom, jak se naše intimní večeře totálně zvrhla, a jak mi přišlo senzační nádobí  …více»

Cesta do bretaňského ráje aneb rozšíření české grilovačky na břeh Atlantiku

Cesta do bretaňského ráje aneb rozšíření české grilovačky na břeh Atlantiku
15. 05. 2017 Škola vaření
aneb O tom, jak jsem byla v zemi kuchařů za hvězdu a po čertech rychle si zvykla na úžasné Lamartovo nádobí, i o naší zásluze o rozšíření české grilovačky na břeh Atlantiku. …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !