Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.11. 2025
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak vybrat řecký jogurt

Jak vybrat řecký jogurt
27. 04. 2017 Škola vaření
Řecký jogurt si u českých spotřebitelů ještě nevytvořil takové jméno, aby všichni přesně věděli, čím se liší od běžného jogurtu. Řada lidí je přesvědčena, že rozdíl tkví v tučnosti, případně ve vzhled …více»

Cesta do bretaňského ráje

Cesta do bretaňského ráje
24. 04. 2017 Škola vaření
aneb O tom, jak jsme zjistili, že není důležité jen co, jak a z čeho uvařit, nýbrž že tajemství skvělé kuchyně může být i v tom, na čem vařit a že pánve, hrnce, pekáče a rendlíky mají svoje království …více»

Dopřejte si luštěniny

Dopřejte si luštěniny
19. 04. 2017 Škola vaření
Luštěniny byly od pradávna nezbytnou součástí jídelníčku a není se vůbec čemu divit. Jsou velmi bohaté na bílkoviny, vlákninu, minerály i vitamíny, mají nízký obsah tuků a jsou přirozeně bezlepkové …více»

Vejce – co všechno se skrývá nejen pod skořápkou?

Vejce – co všechno se skrývá nejen pod skořápkou?
13. 04. 2017 Škola vaření
Vzhledem k tomu, že se blíží Velikonoce a bude se to všude hemžit vejci, zaměříme se právě na tuto potravinu. Přidáme také recept na skvělou vaječnou pomazánku. S výběrem vajec nám mohou pomoci  …více»

Staňte se čokoládovým someliérem

Staňte se čokoládovým someliérem
8. 04. 2017 Škola vaření
Kdo by neznal čaj o páté či ranní kávu k snídani. Už jste ale dostali pozvání na degustaci čokolády? Pochutnávat si na královském nápoji nebo tabulce této lahůdky podléhá přísné etiketě a v dnešní  …více»
 

Jak na medvědí česnek? Zkuste rychlou polévku podle šéfkuchaře

Jak na medvědí česnek? Zkuste rychlou polévku podle šéfkuchaře
6. 04. 2017 Škola vaření
Období medvědího česneku je opět tady. Využijte krátkého jarního období, kdy je možné tuto bylinu volně nacházet a sbírat v lesích na různých místech regionu, a vylepšete si svůj jídelníček.  …více»

5 důvodů, proč zařadit jehněčí do našeho jídelníčku

5 důvodů, proč zařadit jehněčí do našeho jídelníčku
19. 03. 2017 Škola vaření
Kvalitní maso by mělo být nepostradatelnou součástí jídelníčku každého z nás. Při jeho výběru je ale důležité zaměřit se na takový druh, který má pro naše tělo největší přísun zdraví prospěšných látek …více»

Jak poznat kvalitní majonézu? Prostudovat etiketu se vyplatí

Jak poznat kvalitní majonézu? Prostudovat etiketu se vyplatí
14. 03. 2017 Škola vaření
Saláty, pomazánky nebo třeba chlebíčky se bez ní neobejdou. Ať si zastánci dietního stravování říkají, co chtějí. K Velikonocům a jaru majonéza prostě patří. Ale není majonéza jako majonéza. Co dělá  …více»

Jak správně víno skladovat, servírovat a ochutnávat?

Jak správně víno skladovat, servírovat a ochutnávat?
5. 03. 2017 Škola vaření
Mladá červená, lehká a ovocná vína nachlaďte před podáváním na 8 °C, těžší červená vína pak na teplotu o 4 až 5 °C vyšší. Obecně je vhodné servírovat červená vína ve speciálním košíčku. Zajistíte si  …více»

Tabasco – víc než jen omáčka

Tabasco – víc než jen omáčka
23. 02. 2017 Škola vaření
Tabasco je v kuchyni pojmem. Lze ho totiž použít na dokořenění téměř jakéhokoli jídla. Hodí se do salátů, omáček, luštěnin, na maso, míchaná vejce, ale i na zmrzlinu nebo do nápojů. Bez tabasca by se …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !