Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velký podzimní atlas jablek

Velký podzimní atlas jablek
22. 11. 2016 Škola vaření
S příchodem podzimu se pulty obchodního řetězce Tesco začínají plnit nejrůznějšími odrůdami jablek rozmanitých barev a chutí. Pokud si zrovna nevíte rady, které z nich vybrat, netrapte se. Přinášíme  …více»

Francouzské koláče na podzimní stůl

Francouzské koláče na podzimní stůl
4. 11. 2016 Škola vaření
Dýně, hrušky, jablka a ořechy. Oblé, krásně barevné plody podzimu dozrávají a volají po nápaditém zpracování i nevšedním gurmánském zážitku. Pochoutky ze „sladké Francie“ se v Česku rychle zabydlely …více»

Chutný steak na stole předchází správný výběr nože na maso

Chutný steak na stole předchází správný výběr nože na maso
29. 10. 2016 Škola vaření
Víte, že chutný steak na stole předchází správný výběr masového nože? Není nůž, jako nůž. V kuchyni byste jich měli mít hned několik. Do základní sady pak bezesporu patří i nůž na maso. Protože teprve …více»

Physalis – Mochyně židovská třešeň

Physalis – Mochyně židovská třešeň
27. 10. 2016 Škola vaření
Jedná se o rostlinu, kterou si můžete s trochou štěstí a teplého léta vypěstovat i na své zahrádce. Je to mrazuvzdorná trvalka dorůstající do výšky okolo půl metru. Nejdůležitější jsou její plody,  …více»

Jak vybrat kečup

Jak vybrat kečup
8. 09. 2016 Škola vaření
Kečup je potravinářský výrobek ze zpracované zeleniny, zejména z rajčat. Na jeho oblibě není nic špatného, spolu s rajčaty do kečupu přechází přírodní barvivo lykopen, které posiluje cévy, srdce  …více»
 

Fazolový rozcestník: kvalitní potravina pro svalovce i diabetiky

Fazolový rozcestník: kvalitní potravina pro svalovce i diabetiky
2. 09. 2016 Škola vaření
Hodí se jako příloha k masu i rybě. A navíc pomáhají budovat svalovou hmotu. Jejich kouzlo rovněž spočívá v jednoduché přípravě. Řeč je o fazolích. Zpozornit by měli i ti, kteří do svého jídelníčku  …více»

Syrových ryb se bát nemusíte

Syrových ryb se bát nemusíte
20. 08. 2016 Škola vaření
Zatímco v Asii se syrové ryby v různé podobě vyskytují na jídelníčku denně, v českém prostředí není konzumace tepelně nezpracovaných ryb příliš běžná. Syrové rybí maso přitom obsahuje pro tělo velmi …více»

Víno do mrazáku nepatří ani v létě

Víno do mrazáku nepatří ani v létě
5. 08. 2016 Škola vaření
Letní teploty lákají ke konzumaci chlazených nápojů. Pokud ale máte rádi víno a chcete si ho opravdu vychutnat, nesmíte ho bezhlavě chladit ani v tom největším horku. Správná teplota vína je totiž  …více»

Co jste o rostlinném mléku možná nevěděli

Co jste o rostlinném mléku možná nevěděli
2. 08. 2016 Škola vaření
Rostlinné nápoje se stávají čím dál více populární a oblíbené. Je na vás klasické mléko příliš těžké, nebo máte zdravotní problém, který vám konzumaci kravského mléka zakazuje? Pak je pro vás …více»

Čerstvé mořské plody poznáte podle vůně, konzistence i stavu lastury

Čerstvé mořské plody poznáte podle vůně, konzistence i stavu lastury
1. 08. 2016 Škola vaření
Češi jsou v konzumaci mořských plodů stále spíše zdrženliví. Na dovolené u moře si ale občas místní speciality dopřejí. Pokud si i vy chcete pochutnat na mušlích, krevetách, chobotnicích nebo dalších  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !