Vložil: | Hedvika10 |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Skopová žebírka:
8 ks skopových žebírek
| 1 ks cibule
| 1 ks sardelová pasta
| 1 lžíce sekané petrželky
| 11/2 lžíce másla nebo oleje
| 150g strouhaného sýra
| 50 g parmezánu
| 1/8 l kysaná smetana
Postup přípravy receptu Skopová žebírka:
Smícháme usekanou cibuli, sardelovou pastu a petrželku. Maso mírně naklepeme a slabě osolíme. Opékáme je na másle nebo oleji na každé straně asi 4 minuty. Pak je potřeme připravenou směsí a mírně podlité dusíme. Přendáme je do zapékací nízké mísy, povrch posypeme buď samotným sýrem, nebo smícháme s vláčnou strouhankou, pokapeme máslem a zapečeme až sýr mírně zrůžoví a smetana se stáhne.
Fotky receptu Skopová žebírka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!