Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Skopové maso na hrášku:
800 g skopové kýty
| sůl, pepř, špetka zázvoru
| 1 lžíce hladké mouky
| 1 cibule
| 100 g másla
| 300 g sterilovaného hrášku
Postup přípravy receptu Skopové maso na hrášku:
Maso z kýty nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, okořeníme, obalíme v hladké mouce, cibulku nakrájíme nadrobno, dáme ji zpěnit maličko na másle, přidáme naklepané osolené řízky a zprudka po obou stranách opečeme. Podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka.
Fotky receptu Skopové maso na hrášku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!