Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso na vinařský způsob

fotka Skopové maso na vinařský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Skopové maso na vinařský způsob:

400 g skopového masa  |  olej  |  sůl  | 1 ks zelená paprika  | 1 ks cibule  | 4 ks rajčata  | pár bobulí hroznového vína  | 2 stroužky česneku  |  mletá paprika  |  masový vývar  | 200 g brambor  | 400 g hlávkového zelí

Postup přípravy receptu Skopové maso na vinařský způsob:

Očištěné a omyté maso pokrájíme na kostky a za stálého míchání osmažíme v rozehřátém rostlinném oleji. Přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou cibuli, osolíme a 15 minut dusíme. Poté vmícháme očištěnou, semeníků zbavenou a nakrájenou zelenou papriku a kapii, nakrájená rajčata, hrozny, nasekaný česnek a mletou papriku.

Zalijeme vývarem, promícháme, přikryjeme a na mírném ohni krátce povaříme. Nakonee přidáme očištěné nakrájené brambory, na nudličky nakrájené očištěné zelí a uvaříme doměkka. Podáváme posypané nadrobno nasekanou petrželovou natí.


Fotky receptu Skopové maso na vinařský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopové maso na vinařský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !