Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso po pastýřsku

fotka Skopové maso po pastýřsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Skopové maso po pastýřsku :

400 g skopového stehna  | 200 g uzeného bůčku  | 1 cibule  | 3 lžíce sádla  |  sůl  |  mletý pepř  | 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Skopové maso po pastýřsku :

Skopové maso nakrájíme na kousky a opečeme je na sádle. Potom dozlatova Osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme připravené maso, nakrájený uzený bůček a pepř. Podle chuti osolíme, podlijeme vodou a přikryté dusíme. Měkké maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme. Skopové podáváme s brambory pečenými ve slupce a jednotlivé porce na talíři bohatě zalijeme šťávou.


Fotky receptu Skopové maso po pastýřsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopové maso po pastýřsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !