Použité suroviny receptu Skopové plátky na majoránce:
200 g skopového masa
| trochu soli
| stroužek česneku
| 50 g kořenové zeleniny
| 20 g sádla
| 4 lžíce smetany
| 20 g hladké mouky
| 2 kuličky pepře
| trochu majoránky
Postup přípravy receptu Skopové plátky na majoránce:
Skopové maso vaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou a celým pepřem. Měkké maso vyjmeme a po zchladnutí rozkrájíme na porce. Ze sádla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem z masa, dobře rozmícháme, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a dobře povaříme. Nakonec zlepšíme smetanou, podle chuti přisolíme a přelijeme přes porce uvařeného skopového masa.
Fotky receptu Skopové plátky na majoránce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!