Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 110 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Skopové ragú:
600 g skopového plecka
| 1 sklenka červeného vína
| 3/4 l vývar z masa
| 1 ks cibule
| 8 ks karotek
| 12 ks šalotek
| 1/4 kg červené řepy
| 20 ks oliv
| 5 stroužků česneku
| 2 ks bobkové listy
| tymián
| petrželka
| sůl
| pepř
| 30 g másla
| solamyl
Postup přípravy receptu Skopové ragú:
Skopové maso nakrájíme na kousky. Osmažíme na másle cibuli, česnek a petrželku. Přidáme maso, osolíme a podusíme. Podlijeme vínem a vývarem. Dusíme as1 3/4 hod. Pak přidáme koření, šalotky, karotku a řepu, olivy a skopové ragú vaříme ještě 20 min. Šťávu zahustíme solamylem.
Fotky receptu Skopové ragú:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!