Postup přípravy receptu Skopové řízky po bosensku:
Maso omyjeme a odblaníme. Rozkrojíme na 2 plátky, zlehka naklepeme a osolíme. Kapustu a zelí nakrájíme na nudličky a spaříme ve vařící vodě, slijeme a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Na pánvi na oleji orestujeme cibuli. Pak vložíme plátky masa a zprudka opečeme po obou stranách. Pak opepříme, posypeme pálivou paprikou, podlijeme vínem a dusíme asi půl hodiny. Pak přidáme kapustu, zelí, nakrájenené papriky a rajčata a dusíme ještě další 1/4 hodiny. Na talíři ozdobíme skopové řízky řapíkatým celerem. Jako příloha se hodí brambory.
Fotky receptu Skopové řízky po bosensku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!