Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Slaná sýrová roláda:
30 dkg polohrubé mouky
| 12,5 dkg Rama Crème Bonjour kostka
| 1 dcl mléka
| 1/2 lžičky cukru
| 1 lžička soli
| 12,5 dkg Rama Créme Bonjour kostka
| 10 dkg nivy
| 10 dkg eidamu
Postup přípravy receptu Slaná sýrová roláda:
Příprava náplně: Ramu, nivu a eidam smícháme dohromady. Příprava těsta: z uvedných ingradiencí vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme na tři díly. Každý díl vyválíme na 30x20cm, roztřepané okraje zarovnáme, potřeme náplní (také náplň se rozdělí na 3 díly) a pevně srolujeme do rolády po delší straně. Rolády zabalíme do alobalu a dáme do druhého dne do lednice. Potom z rolády krájíme plátky 2mm silné a ukládáme na suchý plech. Kolečka zdobíme ořechem, mandlí nebo slaným burákem. Prudce upečeme. Z plechu sundáváme po chvilce. Při pečení je sýr dosti cítit, ale slaná sýrová roláda chutná výborně.
Fotky receptu Slaná sýrová roláda:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!