Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Salámový štrůdl

Salámový štrůdl
10. 07. 2008 Slané pečivo ++++++____
Příprava receptu Salámový štrůdl: Z listového těsta vyválíme placku a potřeme ji plnotučnou hořčicí. Na to klademe plátky salámu, plátky sýrů, žampiony a klásky kukuřiček. Vše zabalíme a natřeme máslem, posypeme grilovacím kořením, st ... …více»

Kuřecí tyčinky v listovém těstě

Kuřecí tyčinky v listovém těstě
9. 07. 2008 Slané pečivo ++++++-___
Příprava receptu Kuřecí tyčinky v listovém těstě: Kuřecí prsa nakrájíme na 8 dílků, posypeme solí a pepřem. Každy plat těsta rozkrojíme na 4 čtverce, vložíme díl kuřete a pokapeme čili omáčkou. Vše srolujeme ..... a pak v trobě 180 °C pečeme asi 25 m ... …více»

Housky de luxe s mákem, sýrem a solí

Housky de luxe s mákem, sýrem a solí
9. 07. 2008 Slané pečivo ++++++____
Příprava receptu Housky de luxe s mákem, sýrem a solí: Mouku prosijeme do mísy, vytvoříme v ní důlek a nadrobíme do něho droždí. Pocukrujeme, zalijeme částí vlažného mléka a necháme vzejít. Když droždí "ožije", dodáme zbytek mléka, rozpuštěné ... …více»

Šunková pizza

Šunková pizza
9. 07. 2008 Slané pečivo ++++-_____
Příprava receptu Šunková pizza: Všechny ingredience na přípravu těsta vymícháme v hladkou nelepivou hmotu, kterou přikryjeme a v teple necháme 20 minut odpočinout. Hotové těsto rozdělíme na 6 bochánků, vyválíme na tloušťku 3 mm a vy ... …více»

Domácí vícezrnný chléb

Domácí vícezrnný chléb
7. 07. 2008 Slané pečivo +++++++++_
Příprava receptu Domácí vícezrnný chléb: Vypracujeme těsto, které necháme kynout přibližně 20 minut a vložíme je do máslem vymazané formy. Mikrotenový pytlík potřeme (vnitřní horní stranu) máslem a formu do něj vložíme a necháme dalších 60 m ... …více»
 

Sýrové hrudky

Sýrové hrudky
7. 07. 2008 Slané pečivo +++++++___
Příprava receptu Sýrové hrudky: Mléko svaříme s máslem, po částech vmícháme mouku a za stálého míchání dál zahříváme, až se těsto přestane chytat stěn nádoby. Vmícháme jemně nastrouhaný sýr a necháme mírně zchladnout. Pak po jednom ... …více»

Chléb(bramborový)

Chléb(bramborový)
7. 07. 2008 Slané pečivo +++++++___
Příprava receptu Chléb(bramborový): Droždí rozpustíme v 1/2 litru vlažné vody, přisypeme mouku, nastrouhané uvařené brambory (studené), koření a uhněteme těsto. Po vykynutí vyválíme bochník, vložíme do formy vymazané olejem a ve vyhřáté ... …více»

Bleskurychlý chléb

Bleskurychlý chléb
7. 07. 2008 Slané pečivo ++++++____
Příprava receptu Bleskurychlý chléb: Mandle nasekáme nahrubo. Odložíme jednu lžíci mandlí i obou druhů semínek. Droždí rozpustíme v 1/2 litru vlažné vody, přisypeme mouku, sůl, ocet a 3 minuty mícháme. Nakonec přidáme nasekané mandle, sl ... …více»

Dalamánky plněné uzeným masem

Dalamánky plněné uzeným masem
7. 07. 2008 Slané pečivo ++++-_____
Příprava receptu Dalamánky plněné uzeným masem: Ve vlažné vodě rozmícháme droždí a lžíci mouky - necháme vzejít kvásek. Ten vmícháme do mouky a vypracujeme vláčné těsto, které necháme vykynout. Pak jej na pomoučeném vále rozdělíme na kousky velké a ... …více»

Sádlové pečivo s ementálem

Sádlové pečivo s ementálem
7. 07. 2008 Slané pečivo ++++++++__
Příprava receptu Sádlové pečivo s ementálem: Droždí rozdrobíme do mléka. Osolenou mouku promícháme se sýrem, přidáme rozpuštěné sádlo, mléko s droždím, smetanu a vypracujeme hladké těsto. Necháme v chladničce 2 hodiny odpočinout, pak rozválíme n ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !