Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Italské grisini

fotka Italské grisini
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Italské grisini:

50 g droždí  |  sůl  |  cukr  | 3 dl vlažné vody  |  olej  | 2 bílky  | 800 g hladké mouky  |  olej

Postup přípravy receptu Italské grisini:

Droždí rozdrobte do mísy, vmíchejte sůl, cukr a trochu vlažné vody. Potom vlijte olej, lehce ušlehané bílky a zbytek vody. Zamíchejte a posléze přidejte skoro všechnu mouku. Zpracujte těsto v míse důkladně tak, aby bylo tuhé. Nechte kynout 1 ½ hodiny.
Zatímco hnětete těsto na válu, zahřejte troubu na 175 stupňů. Rozdělte těsto na 16 dílů, každý díl pak rozdělte na 12 menších dílků. Rolujte dílky do malých tyčinek tloušťky tužky. Potřete tyčinky vodou a pečte v prostředku trouby asi 25-30 minut. Upečené Grisini nechte vychladnout přímo na plechu.


Fotky receptu Italské grisini:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Italské grisini
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !