Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.11. 2025
Dnes má svátek Martin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slaný jahelník

fotka Slaný jahelník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Slaný jahelník :

500 ml mléka  | 250 g jáhel  | 50 g slaniny  | 1 ks ciuble  | 150 g uzeného masa  |  sůl

Postup přípravy receptu Slaný jahelník :

Na rozpuštěné slanině zpěníme najemno nakrájenou cibuli a kostičky uzeného masa. Vše orestujeme. Směs nasypeme na dno zapékací mísy. Jáhly třikrát spaříme vodou, zcedíme je a navršíme do zapékací mísy na směs. Nepromícháváme. Vše zalijeme osoleným mlékem tak, aby byly jáhly potopené. Pečeme při 180 stupních asi 30 minut, až jáhly získají zlatavou barvu. Během pečení jáhly podle potřeby ještě podlijeme mlékem.





Fotky receptu Slaný jahelník :

Slaný jahelník
Slaný jahelník
Fotky vložil: vebaveba 
Hodnocení receptu Slaný jahelník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !