Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.08. 2025
Dnes má svátek Hana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Smažené jahůdky v mandlovém těstíčku

fotka Smažené jahůdky v mandlovém těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Smažené jahůdky v mandlovém těstíčku:

400 g jahod  | 1 vajíčko  | 100 g hladké mouky  | 50 g mletých mandlí  | 50 ml vody  | 20 ml bílého rumu  | 1 olivový olej  | 300 g Cremefine zakysaný krém  | 1 balíček vanilkového cukru  | 4 lžíce medu

Postup přípravy receptu Smažené jahůdky v mandlovém těstíčku:

Mandle nasucho opražíme a zchladlé je nameleme. Smícháme vejce, mouku, mandle a rum v hladké těstíčko, podle potřeby naředíme vodou a necháme půl hodiny odstát.

Jahody očistíme, zbavíme stopky a podle velikosti je krájíme na půlky nebo čtvrtky. Malé jahůdky nekrájíme vůbec. Jahody napícháme na špejle po čtyřech kouscích, máčíme v těstíčku a smažíme na olivovém nebo slunečnicovém oleji dozlatova.

Zakysaný krém smícháme s vanilkovým cukrem a podáváme k jahodám. Na talíři porci jahod a smetany ještě pokapeme medem.


Fotky receptu Smažené jahůdky v mandlovém těstíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené jahůdky v mandlovém těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !