Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.08. 2025
Dnes má svátek Otakar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Smažený kapr po švýcarsku

fotka Smažený  kapr po švýcarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Smažený kapr po švýcarsku:

4 porce kapra /nízké/  |  petrželka  |  citron  |  máslo  | trocha tuku na smažení  |  hladká mouka  | 60 g strouhanky  | 60 g eidamu  | 2 vejce  |  sůl

Postup přípravy receptu Smažený kapr po švýcarsku:

Porce kapra osolíme, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích a ve strouhance promíchané se sýrem.
Masa vkládáme do rozpáleného tuku a zvolna smažíme.
Osmažené kousky kapra necháme okapat na papírovém ubrousku a potom je pokapeme horkým máslem.
Při servírování zdobíme petrželkou a dílky citrónu.


Fotky receptu Smažený kapr po švýcarsku:

Smažený  kapr po švýcarsku
Smažený  kapr po švýcarsku
Smažený  kapr po švýcarsku
Fotky vložil: jirajanka 
Hodnocení receptu Smažený kapr po švýcarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !