Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sněhová peřinka

fotka Sněhová peřinka
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Sněhová peřinka:

Těsto:  | 150 g másla  | 150 g cukru moučka  | 150 g hrubé mouky  | 4 vejce  | 1 vanilkový cukr  | 1 prášek do pečiva  | 150 g jahodové marmelády  |  Sněhová peřinka:  | 4 bílky  | 200g jemně nasekaných vlašských ořechů  | 200g cukru moučka

Postup přípravy receptu Sněhová peřinka:

Těsto: Máslo, cukr a 4 žloutky utřem do pěny. Přidáme vanilkový cukr, mouku s práškem do pečiva a naposledy zamícháme bílky vyšlehané do tuha. Dáme pozvolna péci a ještě nedopečenou mírně narůžovělou vyjmeme z trouby necháme vychladnout potřeme marmeládou a navršíme ořechovou peřinku a dáme dopéci dokud sníh nezrůžoví. Sněhová Peřinka: Ze 4 bílků ušleháme pevný sníh do něj zašleháme cukr a lehce vmícháme nasekané ořechy.



Fotky receptu Sněhová peřinka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sněhová peřinka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !