Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Špagety s gulášem z párků

fotka Špagety s gulášem z párků
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Špagety s gulášem z párků:

400 g špagety  | 4 lžíce másla  | 1 šálek nakládaných cibulek  | 4 ks párku  | 1 ks (stroužku) česneku  | 425 g sterilovaných rajčat  | 125 ml hovězí bujon  | 2 lžíce rajského protlaku  | 0,5 ks řeřichy  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Špagety s gulášem z párků:

Špagety uvaříme dle návodu ve slané vodě. Scezené je znovu prohřejeme na 2 lžících másla. Cibulky necháme okapat. Párky nakrájíme na plátky. Stroužek česneku oloupeme a prolisujeme. Zbylé máslo rozpálíme. Párky, cibulky a česnek v něm opečeme. Rajčata z konzervy rozmačkáme vidličkou. Přidáme i se šťávou k párkům a krátce podusíme. Zalijeme vývarem z hovězího bujónu a vmícháme rajský protlak. Vše povaříme asi 5 minut. Osolíme a pikantně ochutíme pepřem. Guláš z párků upravíme se špagetami na talíře. Odstřihneme řeřichu, omyjeme, osušíme a pokrm jí posypeme.



Fotky receptu Špagety s gulášem z párků:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagety s gulášem z párků
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !