Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.12. 2024
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špekáčky s fazolemi

fotka Špekáčky s fazolemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Špekáčky s fazolemi :

8 ks špekáčků  | 300 g fazolí  | 1 ks silnější plátek prorostlé slaniny  | 2 ks cibule  | 3 stroužky česneku  | 250 ml rajčatového protlaku  |  sůl  |  mletá paprika  | 6 kuliček nového koření  | 1 ks bobkový list  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Špekáčky s fazolemi :

Fazole zalijeme vodou a necháme nabobtnat. Pak je uvaříme s novým kořením, bobkovým listem a polovinou rajčatového protlaku doměkka. Na pokrájené slanině osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, osolíme, přidáme papriku a prolisovaný česnek, vmícháme fazole, zbytek rajčatového protlaku a podusíme. Nakonec do směsi vložíme oloupané špekáčky a na mírném ohni prohřejeme. Před podáváním posypeme petrželovou natí.


Fotky receptu Špekáčky s fazolemi :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špekáčky s fazolemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles