Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.02. 2025
Dnes má svátek Mojmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špekáčky v alobalu

fotka Špekáčky v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Špekáčky v alobalu:

8 špekáčků  | 1 větší cibule  |  sladká a případně i pálivá paprika  | 1 hořčice  |  olej nebo sádlo  |  alobal

Postup přípravy receptu Špekáčky v alobalu:

Špekáčky oloupeme a podélně nařízneme a si do poloviny výšky. Cibuli si oloupeme, nakrájíme ji na silnější kolečka, ta obalíme v mleté paprice a vkládáme je do zářezů buřtíků. Připravíme si větší plát alobalu a klademe na něj těsně vedle sebe naplněné špekáčky, které ještě po povrchu potřeme pikantní hořčicí. Přidáme lžíci tuku a alobal pevně uzavřeme. Balíček dáme do pekáčku a ve vyhřáté troubě nejprve pečeme 5-7 minut naplno, potom ztlumíme na poloviční výkon a necháme ještě 15 minut dopéct. Podáváme s bramborovou kaší, kterou polijeme vypečenou šťávou a s hlávkovým (nebo jiným) salátem.
Poznámka: Nezapomeneme ani na něco na zapití, je toho obvykle zapotřebí.


Fotky receptu Špekáčky v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špekáčky v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !