Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špekáčky v pivní omáčce

fotka Špekáčky v pivní omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Špekáčky v pivní omáčce:

10 špekáčků  | 4 cibule  | 1 palička česneku  | 1 láhev černé pivo  | 150 ml sladký nebo pikantní kečup  | 1 balení mleté sladké papriky  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Špekáčky v pivní omáčce:

Špekáčky oloupeme, rozřízneme v půlce, ale jenom do půlky. Uděláme takovou kapsu. Naskládáme je do zapékací mísy. Cibuli si nakrájíme na kolečka, česnek na stroužky. Nachystáme si hrnec s olejem, rozpálíme a dáme asi 5 prolisovaných stroužků česneku, chvíli orestujeme, zalijeme celým černým pivem a asi 150 ml sladkého nebo pikantního kečupu a necháme přejít asi 5 minut varem. Špekáčky uvnitř rozkrojení posypeme mletou paprikou, dáme kousek česneku a podle chuti, co se vejde na kolečka cibule. Postupně tak uděláme všechny. Vše zalijeme uvařeným pivem s kečupem. Zapékáme v troubě asi 20 minut. Podáváme s čerstvým chlebem.


Fotky receptu Špekáčky v pivní omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špekáčky v pivní omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !