Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.07. 2025
Dnes má svátek Patricie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srbský pilaf

fotka Srbský pilaf
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Srbský pilaf:

400 g skopového masa  | 320 g rýže  | 300 g cibule  | 100 g oleje  | 2 zelené papriky  | 400 g rajčat  |  pepř  |  sůl  |  petrželka  |  strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Srbský pilaf:

Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme nakrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme několika lžícemi vody a dusíme téměř doměkka. Při dušení přidáváme nakrájená oloupaná rajčata, nakrájené papriky a petrželku. Maso se zeleninou vydusíme téměř do tuku, rovnoměrně zasypeme rýží, zalijeme 6 dl vody, přisolíme a dusíme doměkka. Dušený pilaf promícháme a při podávání sypeme strouhaným sýrem.


Fotky receptu Srbský pilaf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srbský pilaf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !