Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.10. 2025
Dnes má svátek Šarlota,Zoja,Zoe
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí žebírko po revírsku

fotka Srnčí žebírko po revírsku
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Srnčí žebírko po revírsku:

2000 g srnčího hřbetu  |  sůl  |  pepř  | 200 g tuku  | 200 g cibule  | 50 g cukru  | 500 ml vody  | 100 g citronů  | 20 g hladké mouky  | 100 ml červeného vína

Postup přípravy receptu Srnčí žebírko po revírsku:

Hřbet prosekneme středem, nasekáme jednotlivá žebírka, blanky nařízneme, naklepeme. Připravená žebírka osolíme, opepříme a krátce opečeme po obou stranách na části tuku. Cibuli osmažíme, zalijeme vodou, přidáme plátky citronu a uvedeme k varu. Do vařícího základu vložíme žebírka a dusíme téměř do měkka. Před dodušením přidáme víno, štávu přichutíme cukrem a přecedíme na žebírka, přimícháme podušené žampiony a krátce povaříme.


Fotky receptu Srnčí žebírko po revírsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí žebírko po revírsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlato