Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí žebírko po revírsku

fotka Srnčí žebírko po revírsku
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Srnčí žebírko po revírsku:

2000 g srnčího hřbetu  |  sůl  |  pepř  | 200 g tuku  | 200 g cibule  | 50 g cukru  | 500 ml vody  | 100 g citronů  | 20 g hladké mouky  | 100 ml červeného vína

Postup přípravy receptu Srnčí žebírko po revírsku:

Hřbet prosekneme středem, nasekáme jednotlivá žebírka, blanky nařízneme, naklepeme. Připravená žebírka osolíme, opepříme a krátce opečeme po obou stranách na části tuku. Cibuli osmažíme, zalijeme vodou, přidáme plátky citronu a uvedeme k varu. Do vařícího základu vložíme žebírka a dusíme téměř do měkka. Před dodušením přidáme víno, štávu přichutíme cukrem a přecedíme na žebírka, přimícháme podušené žampiony a krátce povaříme.


Fotky receptu Srnčí žebírko po revírsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí žebírko po revírsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles